Kurt cobain

Kurt cobain föddes 20:de februari 1967 i Aberdeen, Washington.

Han pappa hette Donald som var mekaniker och hans mamma hette Wendy som var hemmafru. Donald var 20 och Wendy var 19 då dem fick Kurt. Vad Kurt sa att är att han hade en lycklig uppväxt tills hans föräldrar skildes. Han älskade att sjung och han avr väldigt konstnärlig och många i omgivningen blev förvånade över vad han kunde åstakomma. När dem skildes blev Kurt tillbakadragen och mobbat och kallades för bög från sport killarna. Han hoppade av skolan när han var 15. I samma veva blev han utkastad av hans mamma för att han hade hoppat av skolan. Han började då sova på alla olika ställen. Han sovde hos några kompisar då och då. Annars sovde han i sin egen bil. Iblnd kunde han sova på en bänk utanför sjukhuset för där kunde han vara ifred ansåg han.


1994 försökte han ta sitt liv med värktabletter och champange. Men de var inte det enda som hände hans sista månad. Han hade 18 mars låste han in sig och hotade med att ta sitt eget liv om han inte fick vara ifred, vilket ledde till att courtney ringde polisen och dem kom beväpnade till platsen. 2 april var det hans mor som hade ringt och anmält honom försvunen. 8 april hittades han död i sitt hus i seattle. Han hade skjutit sig med ett gevär och armarna var fulla med märken efter sprutor. I blodet fanns spår av valium och heroin. Det fanns inga fingeravtryck på geväret därför har det varit många spekulationer om de var mord eller självmord. Obduktionen visade att han varit död i tre dagar och då satte dem dödsdatum 5 april.


Nu i våras blev askan av Kurt cobain stulen av courtney love. Det var en konstnär som har tänkt röka upp askan i en joint för att befria Kurt från medier. Knasigt?

Nirvana hann med ca 316 spelningar, Kurt och coutney gifte sig den 24 februari 1992.Frances bean cobain föddes 18 augusti som är deras dotter. Han har skapat en historia även fast den blev kort. Han var grunge rocken messias.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0