Funderingar igen.

Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död. Ett latinskt ordspråk.
Visst stämmer det att man ska dö sin egen död. Kan man leva för någon annan då? Man gör någon lycklig då har man ju alltså hjälpt någon att leva sitt liv. Även den får dö sin egen död.

En lögnare litar man inte på även om han talar sanning.
Varför är det så? har man varit med någon som ljuger hela tiden har man svårt att tro att den talar sanning när han väl gör det? Det handlar väl om tillit. Kan man bygga upp en tillit?

 En vacker, ung flicka har det alltid besvärligt.
Varför? Har de med mognaden att göra. Gränsen mellan flicka och kvinna? Är det ett stort steg att åldras. När man är en ung tjej vill man bli äldre för att man tror de blir bättre. Samtidigt vill en kvinna bli ung igen för att allt var mycket bättre? Det går väl inte riktigt ihop. När ska allt bli bra? När man ligger på dödsbädden?

Alla lyckliga familjer liknar varandra, men varje olycklig familj är olycklig på sitt särskilda sätt.
Visst stämmer de? Visst alla lyckliga familjer har sina problem men dem är inget jämfört med dem olyckliga familjerna. Dem olyckliga har alltid något dem vill ändra på. Är det rättvist?

All eld slocknar, om man inte håller den vid liv.
Är det så med förhållanden också? Försöker man inte och om man inte kämpar för att få det bättre visst blir det sämre då? Antar att man måste gör uppoffringar för varandra. Hur många förhållanden håller livet ut nu förtiden?

Har ni sett P.S I love you?
Älskar filmen efter att bara sett den en enda gång! har aldrig grinat så mycket för en film!
Jag har bestämt mig för att gifta mig lycklig med en irländare. Den filmen är bara så fin! Tänk om man hade en sån kärlek! Någon som har planerat ut allting. Vill ha någon som älskar en så mycket. Men var hittar man sin kärlek? Finns den i en liten by som Malå eller måste man leta sig vidare ner/upp över? Finns det inte sökstation där dem letar upp den rätta? Om ni ser någon länka mig!!!




Nej slut funderat. Mer tvätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0