hmmm...

vad fan gör jag? vad gör jag för fel? allt jag gör blir bara fel fel fel fel fel FEL! just när man tror att oturen har vänt kommer den tillbaka... allt jag gör blir bara helt jävla fel. hatar att få ovänner. och sedan ringer du igen? varöfr just nu? jag orkar inte ungefär 15 saker att ta hand om just nu... de går mig upp över öronen. och sedan ber du mig att ringa senare på kvällen jag gör de och du är upptagen.. va fan är de för fel på mig? har raderat ditt nummer nu lika bra att inte lova att ringa någon om personen ändå inte har tid att prata med en.
tack och lov att den här jävla bloggen finns.. så jag kan spotta ut allt jag har velat säga..
hooj

hmmm...

if I knew your name....
åh vad fan ska man ta sig till när hjärtat vill en sak men ingenting händer.. jag vill inte vara påträngande och ringa dig.. vill itne vara jobbig vill inte att du ska ta mig för den du tar mig nu...
önskar bara att jag kunde säga som jag kände. och låta allt bara flöda men de går inte.. du har kommit vidare och jag trodde att jag hade glömt dig, men de går bara inte! allt som hänt mellan oss är bara för mycket..
de är lite pinsamt men takida - die alone förknippar jag alltid med dej. hur fan kan de komma sig?
skitsamma.. du kommer aldrig förstå. men ibland ringer du och man blir alltid lika förvånad. försöker att inte tänka på dig för huvudtaget. men hur ska detta gå till?

hoojimage5

friday =)

Tänk nu äre fredag igen och de gilla vi :)
nu har man då packa lite granna iallafall orkar inte packa allt :]
imorgon kväll blireju till att supa till fy fan så skönt de ska bli :)
två liter vin gosh!
nu ska man då äta tacos inte illa de heller ....

idag gjorde jag ett beslut, ett beslut som jag ännu inte vet hjälpte särskilt mycket.
man ska vara rädd om de man innan man har förlorat det.

för övrigt är jag ganska glad idag hoojimage4

Efter tolv slaget.

okej nu är man hemma igen. varför är jag ute på kvällarna? jag är ju sjuk jag ska ligga hemma och sova och försöka bli frisk igen. men vad fan de är väl lika bra att man gör något. har då vare med Tina ett litet tag sen for jag ut med petter träffa peder och anna. Sen bar de av hemmåt igen så nu ligger man här ikväll igen med datorn på magen glass i högsta hugg och sex and the city på tvn. de är de skönaste som finns tror jag. imorgon blir det då iallafall att packa ihop alla små prylar och städa ur rummet på verkstadsgatan 9c.

kärlek?
vad är det egentligen bara en massa slöseri med tid. varför ska man ha en kille egentligen? man kan ju lika gärna bara vara och festa omkring hitta sig ett hångel och sedan gå hem utan att få ångest. va fan ska man måsta lägga ner tid på att samla känslor som ändå bara går i kras? man blir bara besviken om och om igen. att bara ligga hemma och ha en klump i magen vad fan är de värt för? men samtidigt hoppas man ju alltid på att få den kärleken man vill ha, man vill inte bli ihop med någon man inte är kär i men lyckas man ju alltid med. man vill ha någon man alltid har gillat och som man vet alltid gillat en själv. men i vilken värld inträffar de? inte då för moa gärdström som växt upp i sthlm flyttat till malå för att sedan flytta till skellefteå för att gå skola.. well man får ju inte alltid de man söker efter =)

image2

Början på ett nytt liv.

Tre dagar kvar till början på ett nytt liv.
Tre dagar kvar till att känna sig fri att göra vad som helst.
Tre dagar kvar till att slippa känna sig som en luffare.
Ord kan inte beskriva så otroligt skönt det ska bli att äntligen få lägga sig i sängen med ett glas juice på sidan av ligga och smyg titta lite på tv och samtidigt kunna prata i telefon hur länge man känner för de.

idag är de ju torsdag och den fjärde dagen jag är hemma från skolan och de är de skönaste. Jag är sjuk och jag är sjuk på riktigt.. de brukar vanligtvis aldrig hända.. men jag har haft feber jag är förkyld och har halsinflammation kan de bli bättre? som tur är att folk gör som en säger. gå och köp glass tror jag har ätit 15 liter glass på fyra dagar. och idag när jag och myra hörde glassbilen tänkte vi ja men vadå vi köper glass så vi gick ut för att möta den. men den kom inte så vi gick runt gatan och kollade och vi såg glassbilen stå på andra sidan gatan så jag sa till myra spring och hämta glassbilen så vi kan köpa glass. och hon sprang så att hon fick mjälltugg (håll). och just när hon e bakom den så hoppade tjejen in i bilen och körde. så då vare bara för oss att springa till andra änden av gatan. där min andra syster maja hade stoppat bilen. så då fick myra välja vad vi skulle ha för glass det blev stjärnmix med massa glassar. så nu är vi hemma igen och äter glass igen. tur är de väl ändå att vi har team work bland oss syskon. jaja undra om man ska ta och äta en sandwich eller ngt liknande =) men jag återkommer med mera värdelös information om mina dagar. hooj



vilken tur jag har dem hära.


RSS 2.0