Blev visst jobb!

Gav med mig och skulle jobba på Pizzerian ikväll. fast bara mellan fyra och åtta. Det får lov att gå an. Var väl inte direkt super taggad men man är ju snäll och ställer upp! Får se vad man gör senare, fick en våg över mig som kändes som att jag inte alls var taggad på att dricka ikväll. But time will tell!

Dynamite!

Äntligen Fredag, men dagarna har som vanligt bara svischat förbi! Ikväll ska jag nog ta mig några öl med Kelly. Gillas starkt var så sjukt längesen jag hängde med henne på riktigt :) Även Patrik. Kommer nog bli roligt. Däremot på Lördag är jag i valet och kvalet om jag ska dricka. Hade ju varit roligt att fara på hotellet, men jag ska ju vara med bandygrabbarna på söndag klockan sju på konsum och inventera för att dem ska få in lite pengar till cupen i Januari. Äsch vi får se kanske far på hotellet nykter eller bara tar någon öl och känner lugnet! Aja hur som helst blir det nog en bra helg :)


Too bad!

Malå förlorade med 10-5 ikväll, inte bra! Skitsamma.
Nu ska jag gå och lägga mig för imorrn ska jag och Mickan ut på en morgon promenad med Nobel!
Sleep tight and Goodnight!

Bring me to life.

Ikväll äre match mot Malå - Arvidsjaur, kan nog bli en riktigt spännande match men jag tror nog att Malå vinner ändå. Hade förövrigt en massa besök här igår, Kul att träffa Maggi igen och kul att hon har funne en pojkvän ;) Bara jag kvar då, jag och Mickan haha.

Har även fått en ny TV-bänk av Farmora och Kent och när jag skulle lyfta över TVn till den nya bänken tror jag på riktigt att nånting hände med ryggen för FUCK vad den är tung!! Lätt 60 kilo utan att överdriva. Men de blev då mycket bättre. Kanske man kan se tv i sängen istället för att flytta en massa prydnadsgrejer på bordet eller sträcka på nacken för att se nånting! (Y)


Boots

Fick hem mina kängor idag, vet inte riktigt än vad jag ska tycka om dem. Men de är väl en vane sak antar jag!
Ska gå in dem ordentligt och blir dem skönare kanske man tycker om dem mer :)



Tänk inte på mitt skitiga golv :)

Can I play with madness!?

Gomorron gomorron!
Vaknade med världens frilla, har ju iofs jobbat på den hela natten men den är inte fager! Och till råga på de kan jag inte duscha inget vatten fungerar what so ever i min lya, dem har lämnat lappar att vattnet inte ska fungera förra fredagen igår och på torsdag men de fungerade både fredagen igår men inte idag. Jag tror bestämt att de är Tisdag idag?? Helvetes.

Ska på möte på arbetsförmedlingen ser verkligen fram emot de? nja.
Senare om de inte blir så sent ska ja haka på Farmora och Kenta till Lycksele, blir nog mera roligt.
Ajja Gomorron.


Inte ok!

Från och med imorgon ska ja börja äta nyttigt! Kom ihåg de nu Moa!! Du ska in i dem där jeansen.

Hur bra som helst ju!

Var nyss förbi på Galejan och bad dem hämta mina grejer som bara står och är i vägen i Daniels förråd. 50 spänn så hämtar dem grejerna! Hur bra som helst ju! Då kanske min lilla snutteplutte slipper klaga på att jag ska hämta mina saker.

Maggi Heds är ju back in town till på onsdag så hon ska komma förbi en sväng och surra litte, gillar vi starkt!

Look into my eyes.

Har beställt linser, ska prova ett par ljusbruna. Kan vara kul med lite variation!! Men jag lär ju ha ett helvete att få in och ut dem haha. Snabb leverans också. 2 dagar! Likey!

Den här färgen valde jag! www.fargadelinser.se

Lunchtime!

Ska snart bege mig på dungers där Kelly ska äta lunch och jag ska väl fika eller nått! Sa ju att de skulle bli en bra dag idag ;)



Uppdate; Blev fika hemma och Kelly och Patte istället!

Tjamorning.

Gud så skönt att de är Måndag idag, slipper man vara bakis osv osv. Har nyss gjort mig lite frukost och ska snart ut i snön och promma! Tror det kan bli en bra dag idag.


Mackor alá Moa. Ägg/kaviar röra MUMS!

Morgonstund med skit i mun.

Såhär pigg och alert hade jag ju inte tänkt vara!! Är hur fräsch som helst idag, somnade inte med sminket kvar och har absolut inte ringt runt hela jorden för att få tag på en enda människ.

See you long time!

Nu drar jag och per och käkar på "sibylla". Sedan vidare mot Björksele! All the crazy things I did tonight those will be the best memories!

U should know better!

Nu är jag klar för kvällen. Lite tidigt men vad ska man göra när man inte har nå anne att göra? :)
Ska till Jimmy ikväll, han har inflyttningsfest i Björksele tror att de kan bli riktigt skoj faktiskt!
Håller kvar de sista av "sommaren" köpte xider summer strawberry blackpepper, tyckte att dem var så jäkla goda i sommras!




Ha en trevlig Lördagskväll!

Rockstar.

Igår så såg jag och Empan på Idol. Blev sjukt besviken att Linda åkte ut faktiskt, men de hade jag nog också om Geir hade åkt. Personligen tyckte jag att Daniel gjorde ett sjukt tråkigt och lamt uppträdande. Gillar inte han.
De var riktigt mysigt men en liten girls night inkl. Leo. Han gjorde sig hemmastadd på pläden om vi säger så. En bild säger mer än tusen ord så, varsågod!

Söt vinkel Leo!

Underbara morgon!

Såhär tidigt på dagen har jag en riktig mys dag. Har lite julkänsla är de knäppt? Tror att de har med att göra att de är snö ute och man får tända lite mysiga lampor och äta mannagrynsgröt med kanel och socker.
Har varit ute och solat och inhandlat lite vin och några cider. Och nu har jag tänkt spendera resten av dagen till att mysa och göra mig i ordning i lugn och ro! :)


Mysiga stora tröjor och tjocksockar, så har jag tänkt ha hela dagen. Underbart!

Bring some light to the people.

När Farmora och Kenta komme och hälsade på hade dem med sig en bukett blommor och fika bröd i massor!
Sen fick jag även leja kent till att fixa lampan i vardagsrummet så man kanske börjar se vad man tar på sig för kläder. Blev riktigt glad över blommorna så fina och att dem valde rosa blommor kunde ju inte ha blivit  bättre! :)

Blommorna jag fick av Farmora och Kent.


Sjukt dålig kvalla jag vet, men budskapet om att lampan är i bruk var de jag ville framföra!

Make up your mind.

Känner mig som en helt ny människa! Har en energi utav desslike. Kliver upp 8 på morron äter frukost beger mig ut på en morgon promenad och efter de städar jag eller söker jobb osv osv. När jag sen lägger mig på kvällen kommer inte dåliga tankar upp, de kommer upp positiva tankar, som att jag gjort något vettigt av dagen, att jag duger som jag är, att jag kan klara mig själv och inte hamna fängslad i lägenheten och leva i skit och en ostädat lägenhet och gammla ölburkar från två veckor tillbaka! Och den värsta känslan av dem alla håller sakta men säkert på att försvinna. Och de tack vare att jag fick se med egna ögon hur en person har njutit av att se mig lida, och psykiskt misshandlat mig i ett och ett halv år! När jag spärrade numret kände jag en seger i kroppen som jag aldrig kännt förut. SEGER! Jag kan nu börja leva ett värdefullt liv utan att behöva tänka på vad denna människas nästa drag är. Tack tack och återigen tack för livet jag fått tillbaka.


Sober

Håller på att vänta in Farmora och Kenta som ska komma och hälsa på idag. Ska koka lite kaffe och fika. Mucho nice.
Senare ikväll blire att se lite idol med kära Empsan. Också mucho nice.

Färgade håret idag också, kändes som att håret bara blev mattare och mattare. Så då körde jag på svart istället! Mucho good. Så nu blire att pressa i solariet så jag inte ser ut som ett lik! :)


Bark at the moon!

Har bjude Danneboy på tacos ikväll och jag kan lova att de satt bra i magen.
Blir alltid sådär övermätt så de känns som att man ska spy, då är de som bäst?
Nu blire iaf träning och senare ikvällom kommer mickan och kelly och hälsar på, Likey! :)

Före och Efter!


Före


Efter!

Sjukt nöjd! :)

I did it, I really did!


Hur king är jag inte? sjukt nöjd är ja också! Blev ett helt nytt kök och hall :)

New life, new hall.

Har nu målat om hallen! vita väggar och en rosa vägg! blev riktigt shysst faktiskt.
Var även och solade solarium tidigare idag, 32 minuter och tydligen var ansiktskanonen igång för jag är nu helt röd i hela ansiktet och har två vita ringar runt ögonen inte pretty!!

Nåja Serieprämiär ikväll mot StorNorsjö!

New life, new kitchen!

Började idag med att måla om köket! Vitt blir de, vet inte hur många svett pärlor som runnit från min panna haha.
Kommer somna med ett leende på läpparna! Justja, måste bara klämma in att jag är grymt imponerad av mig själv också. Klev upp klockan sju imorse och gjorde frulle och efter de gick jag på en morgon promenad!!! Rita ett kors i taket.

Klippte håret igår också, blev faktiskt riktigt nöjd. lyckades inte få en bra bild så de får bli den här för dem som är intresserade.

New life, new hair.

Ska strax iväg och klippa mig. Vet inte riktigt ännu hur jag ska göra håret men allt utom såhär blir bra!
Borde alltid vara nervös innan jag klipper mig men de blir jag efter att ja klippt håret?
Måste göra något åt det iaf!!



RSS 2.0