Pitch black sky.

Malå förlorade med 5-2. Men det var ändå en rätt spännande match.

Har svidan om till partymode och ska snart till Johan på förfest. Tonight's gonna be a good night!




Så puttinuttigt.

Är bara tvungen att lägga ut en bild på mina så bebisar, dem har hävt i sig mat som om dem aldrig sett de förr och ligger nu helt utslagna i sängen!


The time has come!

Äntligen Lördag!

Ska strax bege mig till ishallen där Malå möter SK Lejon! Hoppas på vinst så man blir ännu mera uppe för ikväll.
Är så sjukt taggad till tusen för ikväll, men jag har dock fortfarande ingen förfest att fara på! Men de löser sig alltid!



Herrå!

White light moment!

har varit i stan hela guds långa dag! Och tro mig mina fötter var heller ömma efter bara tre timmar.

Skulle följa med till stan och passa på att köpa en ny ögonbrynspenna. Men ack vad jag bedrog mig, hittade massor av fina och bra saker så jag har storshoppa! Bästa köpet idag var nog ändå den franska hethunden inkl dryck för otroliga 20 spänn!!

Ska snart bege mig till Lotta för att snick snacka och dricka lite vin, tycker att jag verkligen gjort mig förtjänt av det idag. Sen imorgon smäller de, känner att jag har otroliga höga krav på morgondagen men vad kan man annars ha när de väl är hotellet i Malå. Man taggar ju ungefär lika mycket som om att man skulle iväg på ett fett rave party.
Over all, very high expectations!

I'm Awesome.

Fy fan vad glad jag blir när man städat och håller på med tvätten. Allt klart för i helgen.
Imorrn drar jag till Skellefteå med Geka och Cia kanske man hittar något snyggt också :)

Ikväll blir mycket träning, Först ska vi träna killarna sen är innebandy sen fotboll och sen gymmet! Men jag klagar inte. Vet dock inte hur det kommer att gå, har sån fruktansvärd träningsvärk i armarna att de är sinnes.

Som idag, hade jag väldigt svårt att få på mig tröjan eftersom att jag inte riktigt kan lyfta mina armar. Var tvungen att lägga tröjan på sängen och åla mig in i den! great work!


Outta my head

Har slängt i mig lite grillad kyckling och ska dra och se Hockey i Ajaur snart, roligt att göra något annat :)
Ska även kolla upp om någon har hittat Theas telefon som försvann förra helgen, stackare tappa bort fin telefonen.

Känner mer och mer taggen för i helgen, men vem ska jag förkröka med?


Made of this.

NU har jag slängt upp julgardinerna i v-rummet och även en ljusstake, sen har jag gömt undan två små tomtar och sen får de räcka med julpynt. Måste även göra en ny spelningslista på spotify, en jul lista. Inte fasen hade jag någon aning om att de var första advent på söndag inte!

Känns som att de är länge kvar till jul, men är ändå smått stressad. Tråkigt bara att man inte har råd att köpa en massa julklappar iår. Men de är väl tanken som räknas.

Var även och gymade igår, helvete vad Lotta körde med mig. När armarna skakade som fan skrek hon i princip i mitt öra att göra tio till. Känner ändå peppen, Lotta däremot tror ja inte behöver mer pepp än vad hon redan har i huvudet. Hon kör ju på som värsta duracell kaninen.


Gaddad!

Nu har jag gjort den där fågeln bakom örat, hann ångra mig och skulle promt göra tåget. Men ändrade tillbaka just in time!

Tåget har jag andra planer för senare :)

Nöjd med resultatet iallafall!


Love the shoes!

Fick hem mina skor idag, helvete så fort de gick måste jag säga! Och snygga är dem också och bekväma till och med. Tror skorna ska få stå på en hylla så jag kan skåda dem hela tiden :) årets bästa köp.




I did it!

Köpte äntligen dem där skorna som jag suktat efter så länge :) Snabb leverans också, 1-3 dagar :)


Love at first site!

Har gått och blivit kär i en hjälm haha. En fågel viskade i mitt öra att jag äntligen ska få en ny skoter hjälm, och vad gör jag jo jag letar febrilt efter en hjälm. Var in på Nila igår och hittade hjälmen jag ville ha, så hoppas att fadern är snäll iår :) Den var fan helt otroligt lätt och skön, min hjälm som jag har nu är tung och nött och väldigt ofager. Är typiskt 90 av den, klistermärken av alla möjliga färger. Så en ny hjälm behöver jag verkligen.

Har ju hittat en hjälm på Ridestore som jag dog lite när jag såg den! Want it so bad!






blabla


It ain't the end of the world!

Goddagens, idag ska jag hjälpa min mor med att lasta en släp med saker hon ska ha med sig ner till Härnösand. Får lite dåligt samvete att jag inte kan följa med henne ner. Hon ska ju vara där nere från onsdag till söndag! Men det kommer nog bra ändå om jag känner min viljestarka moder!


Dessa sockar!

Om du går in i ett svart rum och har en byrålåda full med vita och svarta strumpor hur många strumpor måste du plocka för att få ett helt par?

Den gåtan minns jag att jag fick när jag gick i tvåan, jag och mamma satt uppe hela kvällen och ritade upp lådan satt och diskuterade länge. Tror inte ens att vi kom på svaret förän man fick veta vad de var. Svaret är tre strumpor för att få ett par. (var de någon som kom på de?)

Det var dock inte de jag skulle komma till. Det jag skulle komma till var att när jag idag skulle tvätta mina kläder hade jag några omaka sockar. Har en påse med bara omaka sockar och tänkte att den sockan som fattades måste vara där. Icket! Jag har alltså en full påse med bara omaka sockar? Vars i helvete gömmer sig mina strumpor eller äre så illa att jag omedvetet tar av mig en strumpa och placerar den hemma hos någon eller ute någonstans för lite spänning? Konstigt är de iallafall.

Louder then words.

Skulle försöka mig på en Dagens haha. Gick sådär eftersom att min spegel är delad i fyra delar ser de ut som att jag har jätte lång överkropp och jätte korta ben!


Dåligt med uppdatering.

Har gjort jätte mycket skoj i helgen! var ju som sagt ner till Härnösand i fredags och på lördagen fyllde Mickan år. Var riktigt trevligt, men jag var nog slut efter resan upp så jag drog hem vid halv ett.

Och igår så hade jag och Daniel en "mys" kväll kan man säga. Gjorde äppelpaj med vaniljvisp och glass, och sedan såg vi Prince of Persia! Den var faktiskt rätt bra måste jag säga, över förväntan iallafall...

Nej nu ska jag snart börja göra mig lite middag, blir kassler med ananas och i gräddsås med ost och till de ris, är nog helt klart en av mina favoriter iallafall. Sen blire ju över mat så man får någon matlåda :)


Så mycket bättre!

Vaken med svullna ögon pga att jag inte riktigt fick den skönhets sömnen jag hade önskat! Men pigg är jag iallafall. Nu vill jag hem! Hoppas vi hinner med en liten fika hemma hos Ylwa-lii också hade varit kul att se hur hon faktiskt bor :)


Sivan!

Sivan har gjort sig hemmastadd ( för dem som inte vet vem sivan är, så är det giraffen som har följt oss överallt)


Framme at last!

Efter dålig väg påvägen hit. Men vi är välbehållna och nu ska de börjas målas!! En öl till de då :)



Smockad bil?




Hej Härnösand!

Nu är vi påväg och tro mig det är smockfullt i bilen!! Finns inte en enda tillstymmelse av plats kvar i bilen. Sätet längst fram ryggstödet är så långt framåtlutande det bara går! Plus att jag har en 10liters hink mellan benen. Detta kommer bli en härlig färd må jag säga :)


On the road again!

Nu har jag packat matsäcken för dagens bilresa ner till härnösand! Kommer att bli en lovely resa ner. Ska även spendera första natten där inatt, jag och Mamsen ska måla och stonka på och sova i köket tror ja? Ajja hur som helst så blir det nog mysigt. Ha en bra dag allihopa!


BIG

Mitt öra är inte fresh efter att jag töjt det. Gode Svullet!!

Färdig städat!

Nu är jag klar med mickans lägenhet, gick riktigt fort ändå! Tror hon kommer att bli nöjd :D

Ska försöka mig på att koka Gabbans aborre som legat i frysen sen i somras, men jag ska inte äta den själv. Det blir Sigrid och Sally som ska få äta den. Hoppas dem tycker om de!

Not living in America!

Nu är jag färdig duschad och fräsch och ska bege mig till Micaela och städa! Låter konstigt va?
Men hon är och jobbar nu och jag hade tänkt vara snäll och städa åt henne så att hon blir glad, och de är som mer eller mindre hennes present från mig, hon fyller ju systemet på lördag :)



hahahahaha, mina fingrar ser ut som små korvar!

x-mas

Mickis började julen redan igår! Hon köpte en choklad julkalender? Men hallå de är ju bara början av november än sålänge?



Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag iväg och göra dagens gärning :)

Fin vere!

Gud vad de var roligt att gå till sjukstugan när de blåser kallt och snöar, speciellt när stora lastbilat blåser om en i en jädra fart så de blir så mkt snö rök att man inte ser nått!


Jag är så duktig!

Har idag sökt två jobb, frågat om praktik plats och satt upp speglarna.

Hade dock lite problem med att sätta upp speglarna, dem där korsen som man ska skruva dit hade jag skruvat åt fel håll så speglarna satt inte kvar. Tog en liten stund innan det klickade men nu är de klart!! Lovely med en spegel vägg.


God morgon!

Vaknade åtta och har gjort mig klar för att fara på dessa möten som man tyvärr måste fara på, eller tyvärr och tyvärr är väl rätt nödvändigt ändå men inte så roligt.

Kent har varit förbi och lämnat speglarna som jag ska roa mig med att sätta upp senare, håller ju typ på att bli galen när man inte kan spegla sig! Så de blir nog himla bra antar jag :)



God morrrrgon god morrrrgon!

She's the one!

Har nu hållt på att städa lite grann, är av någon konstig anledning inte allt jobbigt och ingenting man gruvar sig för? hmm.

Ska ut till Setsele snart och hälsa på alla där, kul att träffa Agnes igen känns att de var ett tag sen.


Håller förresten på att töja mitt öra? säger man så? Fick låna lite stavar av mickan och nu är jag klar med första och den minsta!


Över kallt, över varmt!

Startade dagen med en riktig dunder frulle! Juice, lingongrova fil med musli mumsigt :)
Skulle sedan ut och göra lite ärenden och kollade på termometer att de bara stod 2 minus, men med tanke på att jag har morgonsolen förlitade jag mig på alla människor på facebook som skrev att de var kring 19 minus. Drog på mig skoterbrallorna plus jacka mössa vantar och halsduk. Innan jag ens hade kommit halvvägs kände jag att jag nog hade dragit på mig alldeles för mycket kläder. Hade fan svett pärlor på överläppen. Måste nog köpa mig ett par "mindre" varma täckbyxor för jag kan ju inte vandra omkring hela vinter dyngsur i svett.


How cute?

Hur söta är inte Sigrid och Sally när dem ligger och myser sådär? Kan inte låta bli att kika dit då och då och små le :)


Mums

I ugnen ligger nu kotletter och ska snart börja koka lite ris!

Var förbi på Galejan en sväng också för att kolla om fotöljen hade blivit såld, och de hade den. Världens skönast fotölj med fot stöd och reglerbart ryggstöd. Saknar den lite grann faktiskt men hoppas att den nya ägaren också tycker att den är gudomlig. Fyndade även en film som jag ska se ikväll, Kingdom of heaven har inte sett den än så de ska bli mys! Sen att få lite ögongodis bestående av Orlando Bloom är inte heller helt fel.




Sunshine.

Gillar vädret! plus att de inte är så kallt ute så ska strax bege mig ut på en prommis! Efter det ska jag fara och handla lite mat. Har till och med fått lite vuxenpoäng och har gjort en lista över allt jag ska köpa!


Makalös helg.

Har haft en riktigt riktigt bra helg med många olika skratt. Och de känns att jag haft en bra helg för nu är jag helt slut. Fick förresten ett friskt uppvaknande imorse/idag, Siggan eller Sally hade skitit i sängen!! så nu håller jag på att vänta att täcket ska bli torrt så sen ska jag mysa ner mig i sängen med lite Daim.








I'm so happy I'm so glad.

Ska snart iväg på pizzerian och joina Danneboy och Ulven då dem ska äta pizza sedan ska jag iväg och träffa "lilla" Elvis hos Mami! :)

Ikväll ska jag bjuda Danneboy och Ulven på middag, jag är så snäll!!



It's gonna be a fine day today!

Bästa dagen!

Igår vad jag och Mami i Härnöösand med första flytt lasset, fyyyy faaaan vilket stort hur alltså sju rum och kök och då är de dessutom stora rum, en fors just utanför huset med lusthus och andra små mysiga bodar osv. Sen när vi var på väg hem ringde Maja och berättade att Elvis var tillbaka!!! Helt ofattbart att han äntligen är tillbaka efter fem månader ute! Ska upp idag och hälsa på honom, han har tydligen blivit fetare än vad han var tidigare. 


You Suck!

Malå förlorade med 6-3 ikväll, inte bra! Hela matchen i sig var rätt seg, aldrig direkt uppfattat malå som så slöa och långsamma.


Imorrn bär de iaf av till Härnösand med mami! Det ser jag fram emot, ska bli roligt att se hur hon kommer att bo :) Snart PH sen sängen! Natti natti

Old hockey game.

Ikväll är de match mot Boliden.. tror ja... Är det de kommer de nog att bli en bra match!

Kom även att tänka på idag när jag låg på soffan och såg på tv och hade siggan och sally brevid mig, gud vad dem ger mig mycket energi. Man blir så himla glad av att se dem leka och mysigt när man ska lägga sig och sova och att dem ska ligga på varsin sida och kurra. BIG LOVE till dem!


BTW

Hade ju beställt hem ett par bruna linser, om vi säger såhär. Det var exakt samma färg som jag redan har! De enda som hände att de blev lite mer kontrast. Så nu har jag beställt hem ett par nya. Blåa den här gången. Ska bli spännande att se hur de ser ut :)

Tog en riktig sovmorgon imorse, vaknade vid åtta med tyckte att jag kunde få sova lite extra idag. Gick sådär, hade både Sigrid och Sally slickandes i mitt ansikte och när dem är så små som dem är nu (antar jag) har dem väldigt sträva tungor. Var tvungen att gömma mig under täcket och verkligen låsa igen varje ingång haha.

Påtal om Siggan och Sally, så har någon av dem jätte dålig mage och bajsar diarré!! Så nu åkte alla sängkläder in i tvätten. Tyckte de luktade skit när jag vaknade för då var de lite sprut här och var. Dem är rumsrena men kan förstå att de inte är lätt att hinna på toan om de nästan rinner. Så mamma tipsade mig om att ge dem a-fil? Stämmer de? funkar de? isåfall ska ja testa.

Groovy glass!

Fick av min mor min gammelfarmors och gammelfarfars gamla glas som dem fick i bröllopspresent (då kan ni ju tänka er vad gamla dem är!!) som är handblåsta i Italien. Sköra är dem tordes nästan inte diska dem, men dem är fina. Vet dock inte vad man ska dricka i dem?? Någon som vet!?


Tjenare katten!

Har ju glömt att presentera mina små kissar som jag har skaffat, Sigrid och Sally.


Sally



Sigrid!

RSS 2.0