Bränna

försöker verkligen att jobba på min bränna... Känns som att det går segt men igår såg jag att jag faktiskt hade fått lite färg så idag ska det bli ännu mer :D
Suttit ute på denna balkong hela dagen så länge som jag har haft sol på balkongen :]
Lyssnar på min ny brända skiva som är king! Tack Olov för skivan :)
Klockan sex blir det att fara på solariet med Kelly, ja jag vet att det låter jätte patetiskt.. men man vill ju vara brun och fräsch då de är sommar, inte blek och fet?
Bjuder på moa i sommar solen :)

xoxo

Varför kryper det i kroppen?

Det kryper i min kropp. vet inte vart jag ska ta vägen.
Ångrar saker. Ångrar saker jag gjort eller sagt.
Ångrar mitt beteende ibland.
Ångrar att jag inte kan ta tag i mitt liv.
Jag vill det, men inte just nu.
Just nu vill jag jobba tjäna pengar och leva livet.
Att ta tag i mitt liv kan jag göra senare.

För den som känner sig träffad, Förlåt...

Glad midsommar allihop!!

Midsommar helgen har anlänt...
vanligtvis brukar jag vara fullare än fullast.. och tänka fest fest fest.
Men den här midsommaren är en speciell midsommar... jag ska vara nykter och umgås med dem jag starkt gillar just nu... Kelly och Tobias. Tror det kommer att vara en stillsam helg. Jag kommer att ha abstinens, men när jag tänker att de faktiskt är min första nyktra helg sen nyår, känner man sig duktig.
Sen blir den här midsommaren speciell eftersom att jag inte har ett enda skitöre på kortet. Så med de menar jag att vi typ kommer att äta nudlar. Något väldigt enkelt iallafall. vanligt vis brukar man ju äta massvis med mat, god mat. grillat, potatis, sill (för dem som gillar de), efterrätt och diverse saker. Men inte i år.

Så vad händer ikväll? tror att vi kommer sitta inne, kanske gå en sväng och kolla om de är nå folk på byn. Kanske  gå förbi borgen för att se om folk har kul...

Har för övrigt försökt att städa lite här. plockat bort lite saker.. men alla skrymslen man kan he saker i är fulla. Och dessutom har jag ingen dammsugare.. så de är lite lortigt.. men men.

Åter igen, Glad midsommar.
xoxo

In a rich womans world.

Inga pengar på kontot än... tror jag har varit utan i två veckor nu...
De är nästan så man vill grina, inte riktigt men man blir gode less på att inte ha pengar.
Om jag vannn 20 mille skulle jag nog skaffa shyssta möbler, tok handla kläder och ge bort lite bara lite till mina vänner eller bjuda på en sjudundrades fest!

börjar jobba om drygt en timme och en kvart... eftermiddag idag. skönt att få sova ut lite grann, behövdes kan jag lova!

Då får vi vällan se om du kommer imorgon eller inte.. skulle vara kul om du gjorde de.

maaaaat nu...
xoxo

Skulle ha varit en toppen helg..

om du hade kunnat komma, hade sett fram emot de jätte mycket. Men livet består att uppgångar och nedgångar. Du fick en rejäl nedgång nu. Och de är så synd att de händer dig.
Men saker händer som man inte riktigt räknat med, och då måste man själv inse vad man ska göra för att kunna bygga sig upp igen.
Livet är fullt av sorg och glädje. Alla människor blir tvungen att uppleva det, mer eller mindre. Och visst är det svårt att förstå att hemska saker tränger sig in på ens liv? De är något man absolut inte vill se. Man vill inte uppleva sorg, besvikelse eller förlust. Man vill leva ett lyckligt liv med bara glädje. Men alla drabbas av just sorg, besvikelse och förlust. Och då behöver man någon som stöttar en och bara finns. Utan just sorg, besvikelser och förluster kan vi inte lära oss att ta tag i våra liv och ta vara av det vi har. För när man minst anar de kan de vara borta.
Tänker direkt på en massor av saker som drabbat en. Tänker på min gammelfarmor som gick bort, hon betydde väldigt mycket för mig och jag kunde inte åka ner på hennes begravning. Det ångrar jag idag. Jag tänker på Maggi, vi slutade inte som dem vänner vi varit. Vi var ett, vi var bästa vänner. De slutade att vi inte pratade och vårat avslut då hon åkte iväg till Usa var en kram och få ord som löd. - hoppas du får det jätte roligt i usa. Jag ångrar att vi inte tog tag i saken och kunde ha ett samtal som kanske hade löst lite grann. Jag tänker på Josefine. Finns inget jag ångrar där. Men jag har känt sorg och medlidande till hennes familj. Men jag har försökt att lära mig att ta hand om mina känslor. Ta beslut som jag känner är rätt för mig. Och försökt att tänka på min familj och mina vänner. Jag är rädd om er alla som står mig nära. Och jag vet att ni vet vilka ni är. Det känner ni inuti er.
xoxo

styrka till dig!

Tycker så otroligt synd om dig nu...
Att du ens måste gå igenom något sånt här, skickar all min styrka till dig nu.
Många kramar till dig..

Nattens drottning eller?

jaha ännu en natt och klart vaken! fick ju som sagt sova två timmar förra natten, borde vara sjukt trött. men jag har nog gått in i det andra stadiet, ÖVERTRÖTT!
måste upp sju imorgon, bääärst.
men nu ska jag se paradise hotel från i veckan som jag missat igår och idag.
inte någon speciell serie utan ännu en störd serie som man fastnar för, och inte kan sluta se.
jag vet jag är en tönt, men de får jag leva med.

Åhh vad roligt det är att få höra din röst! Den piggar upp och man blir som bara väldigt glad utav den.
Om de inte vore för att vi är helt vanliga människor som lever i en värld där man måste sova skulle jag vilja prata jämt! men de går ju inte :( ajja paradise nu och sedan sängen ihopp om att man kan somna...

xoxo

Jobbar dag...

Somnade väl kanske vid fyra igår natt.. fick ju sova två och en halv timma iaf.. grymt stolt över mig själv att jag en klarade av att kliva upp imorse!! men farar för morgon dagen då man ska jobba en delad dag.. :S

På tal om snorkråkor, så inlägget som jag skrev för några dagar sen är raderat. står för alla ord som stod om de nu var någon som läste. men kände att jag raderar det iallafall.. är grymt besviken och grymt arg på samma gång. men jag tar nya tag hela tiden, och därför behöver jag inte de inlägget som påminner mig hela tiden om vilken galning jag umgicks med förr...

För övrigt har vi flyttat in alla kellys saker in i min lägenhet nu.. puh. är grymt mycket saker här nu. de ekar inte längre. låter mer som att man spikat upp madrasser på alla väggar. känns lite som en cell. som tur är ska det bara stå här till nästa måndag. eller tidigare om vi har tur :)

Tisdag idag och nedräkning till fredag och midsommar :*

xoxo

regnig söndag..

Det är en söndag idag.. och i vanliga fall brukar jag vara bakis.. men inte idag! har iofs inte gjort särskilt mkt har som varit en väldigt lugn dag idag..
klev upp halv tre idag tror jag. åkte ut till farmora tredje dagen irad för att äta..
träning sen, eller plojj var de mest. sparkade tårna rätt ner i golvet så jag tror jag har stukat lilltån eller nå. gör då ont som faen.
Imorgon är det alltså dags för att börja jobba!! är väldigt otaggad faktiskt..
börjar kvart i tre så jag borde vakna. men jag måste verkligen ställa om dygnet, går ju inte att vara vaken hela nätterna.
hoppas på en väldigt bra sommar iallafall :)
Och veckans höjdpunkt är nog fredag då man får storfrämmen. Ska bli riktigt kul, men är väldigt nervös.

nej nu ska jag försöka sova så jag är riktigt riktigt utvilad imorgon.



xoxo

Vad handlar de om?

Ringt från halv nio imorse.. hela jvla morgonen. och jag som är så morgontrött blev morgon arg!
Att man aldrig kan få sova ifred!
Kanske var lite posetivt iallfall. Hann ju med en hel del idag trotsallt..
Skulle ju med hanna på gymmet idag. Var som peppad på de men gatt avboka pga andra saker som var tvunget att göras.

Ajaur ikväll alltså! blir nog säkert kul. förhoppningsvis skulle man få köpa nå cider av stina och richard så de kanske inte är helt kört än :P

Och mor är hemma igen! Känns jätte bra att hon är hemma nu. Kanske vi har en chans att få bra kontakt igen. skulle verkligen behövas. även jag behöver en mor :)


nej nu ska jag göra mig i ordning.. xoxo

sega jävla dag...

har aldrig någonsin varit med om att jag varit såhär seg någonsin....
somnade typ halv ett igår natt... vaknade halv nio och har somnat om till och från hela morgonen...
halv tolv beslöt jag mig för att kliva upp på riktigt..
så idag har vi hämtat nästan allt till lägenheten, jag och farmor.
tacka gudarna för att jag har henne!
Även jocke hjälpte till igår med att flytta sakerna.. TACK jocke!
Känns som att jag har varit en mumie hela dagen. bara vandrat burit saker och vikit ihop kläder.
Nu när jag får in köksbordet känns de som hemma tror jag.

Träning ikväll då! Kommer säkert inge folk så de blir väl lika segt där som vanligt..
men man kan ju försöka anstränga sig lite iallafall..

 så jävla ful man var då man var liten.. höhö

xoxo

Sommarlov?

Man har nu tydligen sommarlov.. känns väl bra antar jag..
men man har dock inte varit på en enda skolavslutning sen nian, är kass!
Har är även nyinflyttad i en ny lägenhet igen! men den här gången känns det bra...
en tvåa för mig själv, och en granne som heter kelly snart så jag menar när man har slut käk eller brist på sällskap är de bara att gå ut ur lägenheten knacka på hos grannen och stjäla mat eller sällskap :P

känner mig lycklig nu för tiden, somnar med ett leende på läpparna och vaknar med desamma.
Längtar sjuukt mycket tills du kommer och hälsar på :)

Jaha förra helgen var de då alltså den traditionella Talludden. var ju kul till en början då man var där, men sedan vart man heller less på tallar och kottar. varför är det alltid så att bilresorna till vissa ställen alltid är dem roligaste festerna?
Man skulle egentligen köpt en gammal buss fixa ljud i den och bara sitta där en massa folk och låtsas att man är på väg till en fest.

nej nu kommer farmor och kent och ska hjälpa mig att sätta upp fästen till gardinerna så att de ser llite hemtrevligare ut här :P
xoxo

lill lördag...

onsdag idag då.. varit hos syon, de gick ju himla bra!! elr.. nej ja måste ju ta tag i mina rester jag har kvar. går jag inte upp i tvåan så måste jag ju läsa komvux. men då har jag inte någon chans att läsa till alla poäng som jag egentligen måste ha för att gå en utbildning.. så jag har inte så mkt annat val. men jag vill verkligen inte gå i ajaur. vill vara här i malå. så helst skulle man fan ah gått en lärlingsutbildning till nå. men vad vet jag icke!

Kul att få prata med dig igår. Man blir glad och får skratta det gillas =)

xoxo

Sweet like sugar!

låg vaken igår till halv fyra på morgon. kunde helt enkelt inte somna in ruggigt irriterande. var med kelly en sväng igår, vi skulle se en ny Wallander film. stoppade in den i dvdn och tryckt på play men inget hände. kom då på att jag i mitt ärtskal till hjärna inte hade någon scartkabel eller vad det heter så vi fick se shrek  som var på tv. sen for hon hemmåt. när hon hade farit såg jag two and a half men, ncis, SEX AND THE CITY och paradise hotel danmark. haha grymt kul var de. de var nämligen en kille som var där vars ex också var där. han hade varit otrogen mot henne och hade ett hemligt förhållande med en av dem andra tjejerna som också var där. invecklat gode.

undrar vad man egentligen ska göra med livet!? kommer ju inte gå kvar i ajaur, så vad ska jag göra? gå komvux eller blir det gymn igen tre år? jag vet inte längre vad man borde göra...
det som egentligen gjort den här veckan lovely är nog att jag på egen hand utan hjälp fått tag i en lägehet på bara en timme! otroligt. Klarar mig själv och har gjort de längre. har aldrig bett om pengar från mina föräldrar och kommer inte göra det heller. det här är mitt liv nu och ni kan inte påverka mina val. gör jag ett dåligt val gör jag de och då får jag stå för de. men man måste lära sig för att kunna bättra sig :)

Mår riktigt bra nu! längesen det kändes såhär skönt ändå. Jag har inte längre någon som kan kalla mig tjockis, fet gris, banta äckel osv... känner mig ändå stark. och jag har ett litet stöd även fast den personen inte vet om de. så får jag alltis le innan jag somnar och de förgyller väl ändå livet? :)

ja juste vi var ju i Umeå i helgen... ska lägga upp några bilder sen :)

xoxo

RSS 2.0