Vilket jävla skämt!

Trodde dagen skulle sluta bra, men självklart är de en viss människa som kan vända helt och hållet upp och ned på livet. Kvinnan i fråga styr i princip mitt liv, och att den lata kossan inte ens kan engagera sig i att styra upp allt ska mitt nyårsfirande sabbas. Tack tack tack. Du ryker illa kvickt!

Och att jag dessutom nu snart suttit i telefonkö i 40 minuter till malå kommuns jävla växel gör ju inte saken bättre.

Ska bli skönt att fara på killarnas innebandy träning, tror fan jag ska hoppa in och göra mig av med all satans ilska jag har i kroppen. Bäck svart just nu.


Rolig jag är

Hur jävla skön ser inte den här sängen ut?


Har jobbat, städat och lagat mat. Ska se Las Vegas klart sen tror jag fan att jag ska inta min position i sängen och sova! Fattar inte att jag kan vara så trött på kvällarna.

Nu är det dessutom bara typ två dagar kvar till Nyår, och jag vet inte vad jag ska göra än. Intressant blir det nog.



Såhär vacker är för nuvarande min lillfinger nagel. Eller vad man ska kalla de för. Kvinnligt och stilfullt!

Pizza slice.

Har varit och ätit Pizza med Pedro idag. Var riktigt mumsigt, var så längesen jag åt pizza. Men nu ska de ta lång tid innan jag gör om de. Börjar från och med imorgon med Vete diet. Håller fan på att bli galen av att de att jeansen nästan är för trånga, lika bra att göra något åt saken innan de är för sent! haha

Måste även få skryta av mig själv lite också, somnade halv nio igår och klev upp fem imorse!!! Och de var dessutom inga problem, blir nog samma idag. Tidig kväll tidigt morgon imorrn.


Dagen efter dopparedagen.

Påväg alldeles strax till Tjärnberg med Jonzon familia.
Hoppas att denna kväll kommer att kicka ass!


X-mas is over.

Har varit i setsele och firat jul och är nu hemma och känner lugnet och glädjen över dem julklappar man fått, nöjd med precis allt.

Men jag tror ändå att en julklapp slår alla med hästlängder när jag öppnade paketet där jag visste att hjälmen jag hade valt för att den hade rätt storlek, den jag egentligen ville ha var såld. Men när jag öppnar paketet är de den hjälmen jag ville ha från början, varför den var borta var för att fader hade redan köpt den!! Super nöjd.






Be prepared


New new new

Har köpt en klänning, vet dock inte om jag ska ha den på juldan. Men man kan inte få för mycket kläder.


Ingen rubrik

Varit och städat i Angelicas mormors lägenhet och hunnit äta lunch på dungers. Nu blire till att städa i lägenheten igen, förstår inte hur jag lyckas göra de ostädat bara någon dag efter att jag redan städat, men de håll inte att ha de osnyggt nu när de ändå är jul!

Ska snart iväg på mötet också, sen blire att ta det lugnt hela guds långa kväll ikväll. Mys

Idag ska mina skor komma också, hurra!



Shit shit shit.

Kände nu att jag blev riktigt stressad av allt de här som har med jul att göra.
Imorgon ska jag och Angelica städa hennes mormors lägenhet klockan nio, sen blire ett möte. Ska till Setsele efter de och göra i ordning inför uppesittar kvällen på torsdag. Har som blivit lite av en tradition att spela bingolotta dricka lite glögg och mysa på med gott att äta. Sen är de helt plötsligt Julafton och Juldagen.

Känner mig helt lost, har kännts som att de är länge kvar till Jul, tydligen inte!

Och vad ska man ha för kläder juldagen? Riktigt maffigt stort I-landsproblem. Men nog om stress och problem.

Var hos Emelie igår och såg på Grinchen drack glögg med mandlar och russin, och emelie mandlar med glögg! Var riktigt trevligt. Och julstämning är i sin rätta tid att komma.

Var Jultomte för två år sedan, dock så avslöjades jag. När jag komme tillbaka senare så sa alla barn - Duuu Mooa, vi vet att de var du, för "jultomten" hade också såna där örhängen! Och du kanske skulle öva mer på rösten, den är lite för ljus. Det var ett gott råd men jag ställer nog aldrig upp på att vara tomte igen. Gick inte att andas ut masken så kondesen bakom masken sabba allt som tidigare hade kallats för smink. Såg mer ut som en flottig ner knarkat spöke med svart mascara på kinderna.

Ikväll har ju även Syster Maja Julfest. Saknar julfesten som fan, hade alltid så roligt. Minns att vi töser brukade planera julfesten i flera veckor innan, vad man skulle ha på sig. Vad man hade tänkt få ut av kvällen och hur alla andra skulle se ut. Sen på torsdag åker Maja och Mami ner till Härnösand för gott! Maja börjar på ny skola och mamma ska ställa in sig i det nya hemmet. Good luck!


Julfesten för två år sedan! Sista julfesten.

Lovely lovely shoes

Var tvungen att klicka hem dessa, har ju ungefär ett par likadana fast svarta. Men denna gång är dem röda och passar ju perfekt till jul ;)


Rimmar på från underground nivå!

Har haft en super trevlig förmiddag med vänner :) Diggat musik surrat och bara varit. Älskar days like this.

Ikväll är de även Idol final för dem som missat de? Jay kommer ju helt klart att vinna överlägset tror att min haka kommer att slicka golv om de inte blir så. Ska bege mig till Jossan och Jonas där de blir middag och sedan vidare till Lotta med ett glas vin eller två! Tror ingenting kan toppa kvällen ikväll.


Barbra Streisand!

Dum av dig

Är helt ofattbart men jag har sovit i 32 timmar, alltså missat ett helt dygn. Och kan ändå känna att jag fortfarande är trött? Nåväl snart klar med hallen påbörjat på v-rummet och köket.

Imorgon bär det av hem och de ska bli så grymt skönt att få sova i sin egen säng osv osv.


RSS 2.0