Bästa helgen på länge.

Hade så grymt kul den här helgen. Mkt nytt folk har man träffat och fulla lägenheten varje kväll. Det är awesome.
Det som var mindre awesome var att mina stackars grannar inte gillade den här helgen lika mkt. Ena grannen fick höra att ; håll käften gubbjävel. Av någon inte av mig som tur var. Så nu har man lämnat lite brev som ursäkt. Men ojojoj så kul jag haft. Det bästa med helgen var väl att Kellsan och cassie komma på onsdan och att Karro komme på lördan. Ni är KING!

Nej fortsätta med tvätten och skura golv.


Jag lever idag!

Jobbat till sex ikväll. slängt i en hårfärg vilken inte alls blev bra, ätit mat och nu ska man snart till Johan och hänga! Blir nog ball. Jobb imorgon också så det får nog allt bli en lugn kväll? brukar ju alltid sluta så. Nej nu ska jag göra nå annat vettigt :)

Missing!?

Saknar så många! Hur många som helst.

Friday at THE crib!

Slutade jobba vid halv åtta ikväll. Gått riktigt riktigt bra idag måste jag säga trots alla skidåkande familjer som kommer exakt samma tid.
Sitter hos Daniel, eller i Daniels lägga, själv.
Ska jag vara själv hela helgen måste jag ju ha tillgång till en soffa och internet.
Flyttar ju snart och smarta Moa skruvade isär soffan så nu går de ju som inte att sitta hemma hos mig. Om man nu inte väljer att sitta på golvet.
Äsch hade lix inge vettigt att säga så.. Hej

Weird!

Ojojoj så mycket de är som händer på en och samma vecka...
Fyra saker har hänt än så länge vad har jag mer att vänta månne?
För det första ska jag ÄNTLIGEN ta mitt körkort vecka 16, bokade tid idag.
Sen fick jag en lägenhet igår också, så dit flyttar man nog om en vecka.
Pratade även med Moffe idag också, han reser till Kairo på fredag.
Och sen har jag en liten hemlis också som hänt i veckan. Får se om de går igenom eller vad som händer med de. Går de igenom blire färdigt med fritid men de kan vara värt mödan för ett tag.

Ja vad säger vi? Mkt mkt mkt är på gång. Vilken HEL  vändning i mitt liv! Supertaggad!

wie.


Helt isolerad!

Känner mig helt isolerad just nu! Har inte haft internet på snart tre veckor!
Nog är man lite bortskämd. Iaf händer de ingenting mer än att Kelly kommer i helgen då de längtar jag ju efter. Men de här med att packa ner hennes saker, eller packa ner och packa ner. Rättaresagt ställa ihop alla hennes saker är något jag inte har hunnit med, har ju legat sjuk hela denna vecka med.

Man blir ju galen av att ha denna snuvighet och att inte tala om hostan jag har. Ena veckan bättre en den andra. Men när man tror att man håller på att blir frisk kommer en tjockvägg med tungandning. Har jag gått och blivit allergisk mot någon månne? Hope not.


RSS 2.0