Where I stood



I don't know what I've done or if I like what I've begun.
But something told me to run, And honet you know me.
It's all or none


Efter ett kärt bio besök

Har varit och sett The Hangover part 2. Kan helt klart rekommendera den! Sjukt jävla rolig film alltså. Toppar nog ettan, kanske. Är inte direkt ofta man är och ser på bio heller. Något man måste göra oftare. Vi hade balkong platser. Är riktigt grymma platser om man sitter ytterst som jag gjorde, man ser sjukt bra. Nästa gång kanske Ann ska få sitta ytterst så att hon också ser filmen!



Hade min super sköna långklänning idag. Skulle kunna bo i den jämt tror jag!

Baksmällan 2



Ikväll blir det Hangover 2! Är rå taggad eftersom att vi såg ettan igår. Så nu ska vi iväg och köpa lite karra för kvällen :)

Will you save the world????


Klicka på bilden för fetaste taggar låten!! Kommer spelas hela sommaren.

Du går med blicken vänd



Topp säljare två dagar idag! Hur jävla grym är jag inte? Idag är de hur som helst fredag och ingen kunde vara mer lycklig än jag för det. Ska och äta middag på Koh Phangan eller hur man nu stavar de? Men något hungrig jag är då??? Off i go!

Nothing funny to share....

Har varken något roligt eller intressant att berätta. Slut på energi helt enkelt!

Eller jo juste, blev uppraggad på bussen idag! Var ju något nytt. Hmm, något mer? Nae


Saturday night in



Var igår med om hår som stod i lågor, goda drinkar, sleezballs, dans, bra musik, och morgonprommis i stan. Kul hade vi men idag är jag såpass duktig att jag skiter i fest och gottar på med film och gott gott.

Om jag är alfaman i sängen...



Klickeliklick

Swimming in your ocean



Kommer att bli en sweet kväll! Solen välkomnar värmande och ölen är kall.

After a simple Thursday





Ska åka in till slussen för en AW med hon och hennes date! Ha en bra Torsdagskväll!

Elnaz Pelnaz



Träffade denna sköna böna idag! Var som sagt flera år sedan vi träffades så vi hade en del att ta igen. Gamla gymnasie minnen som man nästan förträngt. Och nya saker som händer. Hade nästan glömt hur rolig och mysig hon är! Tråkigt bara att hon flyttar upp när jag kommit ner.

Varning för en äcklig bild!!!!!!!!!!!

Har ett skavsår på min lilla lilla tå! Och tro mig att jag ser invalid ut när jag är ute och går, ena foten pekar utåt i 90 graders vinkel medan den andra är normal. Haltar omkring och spänner hela ansiktet för att de gör så satans ont!




Vanilj och regn



Skulle fira kvällen med lite cola vanilj och ringar. Men påvägen hem komme regnet from hell! Inte nådigt svart ute heller. Men vad gör man inte för lite Vanilla coke?

Working lady

I got the job! Så jävla skönt! Kanske man kan börja bete sig som en människa..


Det firar vi med denna låt! King Without A Crown



god these games that you play, they’re driving me crazy


Sunset


Everything to me

Klicka för att lyssna på Tamarama, baby!

Still falls the rain



Är faktiskt tråkigt att vara själv nu när Ann är och jobbar. Man måste helt enkelt sysselsätta sig med annat. Dock måste jag säga att jag har riktigt dålig fantasi...
Imorrn är de iallafall date-time med kära Elnaz! Har inte träffat henne på flera år, så de blir ett kärt återseende!
Kul att de ändå är rätt många man känner som bor här nere, kan man boka in lite dejter här och var.

Ska göra mig klart för test jobbet idag, so off I go!

Du ger mig kärlek med stort K



Klicka på bilden för en riktigt skön/mysig låt! Fattas bara....

Tusen bitars pussel

Måndag igen, gråa måndag.

Har iallafall haft en riktigt rolig helg, med norrlänningar, färja, mjöd, karuseller och skratt och starka korvar.
Igår var de en riktig fettis söndag med allt de goda som finns. Såg två filmer, Life as we know it och Eat, pray, love. Bra söndags filmer. Men nu då? vad fan ska man göra idag?


We don´t sleep when the sun goes down



Ikväll drar vi krog runda! Jag firar ikväll att Ann har fått jobb. De är väl den enda anledningen :)

Du kan gråta mitt på gatan



Spillt upp ett glas vin, lyssnar på Maggio och känner lugnet än så länge! Får se vad kvällen har att erbjuda.
Tror förresten inte på att fredagen den 13 är en otursdag. Skiter i!

kråkan är klumpig och kraxande svart

Gick bra med dem ärenden jag hade, så nu ska jag bara vänta in Ann när hon kommer hem från jobbet. Vill ha sällskap till boa.

Det är så jävla lustigt att åka tunnelbana ibland, de är alltid någon som är lite konstig och ska göra ett väsen av sig och självklart ska dem sitta brevid en. Och tittar man då upp kan de vara någon som tittar på en med medkänsla. Typ som att "stackars dig". Haha måste ändå säga att ibland kan de vara riktigt underhållande!


Nu till något helt annat, klicka på bilden för att höra en riktigt bra låt. Om man gillar svensk alternativ/konstnärlig musik, kalla de vad ni vill de är bra skit iallafall. Ulven min kära vän introducerade mig lite kan man väl säga!

Down to the river

Har sovit rent utav förjävligt inatt, halv fyra stängde jag igen mina diarré färgade.
Måste in till stan och fixa lite ärenden, finns inget som är mer drygt än när man måste ta tag i vissa saker.

Fredag idag iallafall, kan inte bli dåligt om än vädret kunde ha varit bättre!


Makalöst

Har haft en bra dag idag! Hunnit med lite stan och sen bar de iväg till infomöte. Ska tillbaka på söndag på test och får då veta om jag får jobbet eller inte. Håller tummarna att jag får de, vill ha något att göra! Spec nu när Ann börjar jobba på fredag. Har faktiskt inte så mycket mer att säga än så.


Idag på Taco Bar...

Mamma är alltid en mamma!

Idag fyller min mamma Annika år! Stort grattis till dig <3

Hon är den enda och bästa, hon må vara konstig och har sina egna ideér vad gäller allt. Men hon är alltid duktig på de hon gör. Älskar dig Mamma!


More than a feeling




Ut på stan, Ann ska hitta nå små tjafs. Och jag måste nog köpa nya glasögon. För la mig mina nya igår någonstans på medis. Har legat halva natten och funderat och funderat!! Så får helt enkelt köpa nya.

Nya klor...

Har varit och fixat naglarna nu! Jätte trevlig dam som var lite spec, men de gör inte så mycket blev väldigt nöjd med resultatet. Tog typ tre timmar allt som allt. Sen blev jag sugen på en kall öl så vi for till en kina restaurang med uteservering på medborgarplatsen. Mumma! Och ligger jag typ helt död i soffan, mätt och nöjd!!

Undrar vem man ska hugga klorna i?

I follow you til you love me.

Har legat och pressat i tre timmar idag på bryggan! Sen gav jag upp. Fy fan så skönt det är att bara ligga, sen att man blir alldeles matt i huvudet är en annan sak. De känns däremot inte som att man får någon färg när man tittar på Ann som nu mer ser ut som en räka. Men jag kanske bara har en annan hud. Nåja. Ska snart in till stan där vi nu ska göra akryl naglar. Måste vara lite sommar fräsch! Får se om det blir att sätta sig på någon uteservering och ta en kall öl. Hade inte varit dåligt!!




Cotton eyes

God morgon! Är alldeles svullen och trött, men ska ner till bryggan och sola ev. somna om igen!


Pole dancing.

Har hängt i Gustavsberg idag med min gamla vän Sofie! Var riktigt roligt att träffa henne och efter flera år har man en del att ta igen. Som allt nytt som hänt, gamla minnen och framtidsplaner.

Sen fick jag äran att få se henne pole dansa, Private show ;) Hon är riktigt jävla grym och smidig! Skulle göra ett försök att bara hålla mig fast på stången. Gick inge vidare....






I wish nothing but the best for you



Intervjun gick bra och jag hoppas att dem ringer snart så jag får veta om jag får komma in igen eller som de blir att leta vidare! Har dragit på mig nya favorit klänningen och ska snart ta mig ut till Gustavsberg till Sofie! Älskar att det är 24 grader i Stockholm idag, njuuuuuuuter!!

Jogging

Drog på mig skorna imorse och for ut på en jogging runda, riktigt skönt och dem har en riktigt fin slinga här. Orkade dock inte så länge när det var den här värmen. Svetten rann bokstavligt överallt men 40 min håller ändå!
Ska snart in till stan för en arbetsintervju igen. Denna gång ska ja ha krokodilskinn, dvs stenhård.

AW

Har varit på After Work trots att varken jag eller Ann jobbar "än"! Men det var ett super mysigt ställe och jag blev då så trött, så nu ska jag äta upp min sallad och slö se nå tv. So long.

There's must be an angel



Har legat hela dagen på bryggan här i Kristinebergs strand och njutit av solen och försökt få lite färg på kroppen! 22 grader i skuggan och jag klagar verkligen inte!!

Hahahaha




Hahahaha säger jag bara. Nog fan skulle man ju fastna på bild med den där uber snygga looken. Blev dessutom lurad, trodde att de var deras kompis som ville att jag skulle vara med på bilden med dem, nej tydligen inte. Men jag gillar nick namnet jag fick, Niko. Ni kan kalla mig Niko hädan efter!

Do you wanna die happy?





Ikväll får vi se vart vi kommer att rocka. Någonstans blir de och det kommer att bli våran första officiella utekväll i huvudstaden! Haha måste tänka på vad man dricker och mängden vill inte måsta bli nekad för att man är för full. This is not Malå/Norrland. Ha en bra Lördag, det ska vi!

Du får passa dig som satan



Har spenderat dagen idag på stan. Har hamnat i vad vi trodde var en demonstration men det visade sig att de var små töser som stod med plakat och skrek J.B!! J.B!! J.B!!!! Never say never osv. Var alltså fans till Justin Bieber, men honom skymtade man inte. Mötte upp Madelen i gamla stan och gått gator och torg i det fina vädret. Älskar de här.

Bring up the dawn



Godmorgon! Har sovit som en stock inatt, vi mös som sagt bara på igår och vid tolv gick vi och la oss. Tog inte ens länge innan vi somnade och ändå har vi sovit länge idag! Hur som helst så ska vi fara in till stan. Ska köpa ett par solisar och sen ska vi tid kungsträdgården och kolla hur det ser ut bland körsbärsträden. Ha en bra dag. <3

Take it easy



Kände lite panik idag, ville ut och göra allt möjligt. Utforska stället, men då slog det mig i duschen att vi har ju faktiskt hela sommaren på oss. Så ikväll blir det mys hemma med någon bra rulle och lite jordgubbar. Mumma.

Mycket är inte ens att ta i.

Ja veckan här nere har ju börjat bra!

Har hunnit shoppa lite, tagit ett glas vin på balkongen, eldat väskan på krogen, fått en komplimang om våra skor där svaret blev tillbaka öhmhmmhu eftersom att jag blev så förvånad. Och Juste har ju varit på arbetsintervjun idag. Fuck säger jag bara. Måste nog lägga på mig Stockholms kaxigheten, för jag blev svettig, nervös och chockad över frågorna som han ställde. Spärrade ögonen i mina och var så rak och bestämt och ställde så många frågor att jag nu helt totalt glömt bort vad han ens frågade. Är typ fortfarande i chock, de här är bland de värsta jag varit med om. Och jag tror att jag nog inte fått jobbet, men de är bara att leta vidare. Och nästa gång ska jag låtsas vara kungen himself!



Kände mig värdelös, så Ann tipsa om att krama ett träd... Funka

God morgon.



Idag är de arbetsintervjuer som står på listan! Är faktiskt riktigt nervös och springer omkring här i lägenheten som en duracell kanin. Ann blir nästan arg på mig för att jag stressar, men jag är en tidspessimist och tror inte att vi ska hinna i tid. Men ska ta ett chill pill tills vi far!

Ha en bra en.

Seasons in the sun



Nu har vi varit och gjort stan lite grann. Kollade mest runt över vad som fanns och kanske hittar man lite bättre. Ikväll blir det att fara på Oxidbar och ta ett glas vin och träffa Sara. Love life

Struttar omkring



Snart ska vi ut på stan och kolla vad vi hittar. Ska bland annat kolla upp vart Ann ska på arbetsintervju imorgon så att vi hittar dit i tid och inte virrar omkring. SÅ JÄVLA UNDERBART DET ÄR ATT VARA HÄR!!

Huvudstad, här är vi!



Igår lämnade jag och Ann Malå för Stockholm. Har varit en rätt tuff vecka med resfeber och att lämna dem andra två kvar. Men nu är vi framme och har installerat oss i lägenheten. MYS! Imorgon ska vi utforska lite och se vad man kan hitta för skoj. Kommer att bli en bra sommar och jag vet att jag kommer att trivas som fisken i vattnet.

Tåget blev även försenat tre timmar igår under natten, men de får vi ju igen på resegarantin. Har aldrig gillat liggplats och igår hade vi de. Att böka sig upp i mitten slafen med saker och sen få av skor, jacka och lägga sig till rätta var inte de smidigaste jag gjort. Och att sen höra dem snarka och göra läten av sig var inte heller så uppskattat. Men jag somnade tillslut! Men ska jag åka tåg igen ska jag definitivt ha sittplats.

Mot okända hav



Tja morning! Sovde över hos Ann inatt som ett litet stöd för hennes sista natt i Lägenheten. Idag blir att springa alla sista ärenden ta ihop alla saker och posta brev handla upp presentkorten och sen blir de till att sova hos Lotta inatt. Sista natten i Malå och jag ska bara njuta av sällskapet av Lotta. Ska uppdatera senare och berätta lite om helgen som varit. Hörs senare!


RSS 2.0