Det svarta hotet.

Ska strax åka till skellefteå där det nu ikväll är match! Är så taggad och hoppas verkligen att det går vägen denna gång (vilket de gör). Ha en trevlig dag och njut av solen, ska jag iallafall göra!


Liekkas

Fredagen är äntligen här.
Har varit ute och dragit en liten ragg med Lotta till källan och nu ska vi vänta in Ann och så ska vi bege oss till pizzan för att senare ta något glas vin och mysa på!
Imorrn äre Nådastöten, hade tänkt fara dit men så blir inte fallet. Blir Skellefteå med gubbarna på setra, ska se SAIK krossa Luleå! Är så taggad!! Sen blir det hotellet. Kommer att bli en skit bra helg mina vänner!!


could you be the devil?

Lördag idag då alltså, varit ute hela dagen i solen och skoterkörning. Super dag.
Nu har man gjort sig i ordning från topp till tå bara för att de är lördag, får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda!

Have a nice one!



Let's have a toast for the assholes.

Hemma med Annsan och har sett O.C.

Har lite av vad man kan kalla ångest vad gäller helgen. Är sugen på vin, men försvann rätt fort. Ska och se hockey ikväll iallafall. Men vill göra något nu, hoppa, studsa, leka, göra grottor, dansa som en maniac, you name it.
Upp ur soffan och ställa till med nå helvete nu.


Du ska va president.

Nu är de helt klarlagt att sommaren kommer att spenderas i Stockholm storstad. Väntade egentligen bara på att Annsan skulle bestämma sig till 100, vilket hon nu har gjort! Så i maj blir man 08a igen. Kan bara säga att jag längtar och önskar att de var maj redan nu. Men det ska även packas ner en hel del här i lägenheten, så kan behöva all tid jag har. Ska bli så sjukt underbart att fara ner och lämna Malå för ett tag.

Nu ska jag och Lottis ut på en promme med hundarna sen är de BB kväll!



Har en konstigt rus i hela kroppen, livet på topp!

Follow your gut.

Blev inge lycksele idag, blev ingen tattoo! jävligt tur för honom att jag inte var framme i lycksele då!

Men fick ju då kliva upp tidigt iaf, var ju lite positivt, ska ut och gå en promme och sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Kanske går förbi Kelsan och ser vad hon har för sig. Ha en bra början på dagen iaf.


there must be an angel

Lägenhet är fixad, bara att hålla hoppet uppe! Är så sjukt taggad och tror att den här sommaren kommer att bli den bästa sommaren på läänge, och som ja har väntat. Nu är de bara Ann som måste bestämma sig om de blir att följa med mig. Och de hoppas jag verkligen!

Ska bli så skönt att lämna Malå, om de bara blir över sommaren eller om man stannar längre än så blir att återse. Men bara tanken av att komma bort är ju helt obeskrivlig. Under lunchen idag hade vi några tysta minuter mellan allt prat, och ja vet vad vi både tänkte. Go big or go home! De är på tiden att göra något radikalt och galet, på tiden att göra något som man vill göra och släppa allt annat som händer runt om en. Inte tänka alls utan bara göra.


Bara klicka på bilden. Har gjort en spelnings lista på spotify bara för just de som händer runt om mig i allt de här. Enjoy!

Something´s going on!


Klicka på bilden för goa musik.

Next go round.

Äntligen är stunden kommen till ledigvecka! Skillnaden på idag och igår är att den här dagen gick fortare än igår, och vilken tur var inte de då?
Så skönt att ta en lång sata dusch klä på sig lite normala kläder och sminka sig, låter töntigt men jag har fan varit zombie hela veckan. Nu ska ja slänga i mig lite godis och senare fara till Lotta där de är BB. Har saknat mina flickor i veckan men nu är de som sagt äntligen söndag.

Har haft en förbannelse över mig i veckan också, har gått skit hela veckan. Har något på jobbet gått sönder är de ja som har hett sönder de, har de jävlats har de jävlats för mig, har klämt fingrar och sprungit in i saker där de tagit pannstopp. Och ja är inte ensam om att tycka eller tro de heller. Hoppas oturen vänder bara! Äh vafan, jag ska inte klaga på allt. Är lycklig ändå!


Finally!

Imorgon är det ledigvecka som gäller! Så skönt. Har redan hunnit planera in lite saker som ska göras.

Hjälpa mickan med att måla hennes sovrum.
Tatuering!!!
Träffa Kelsan som ja inte träffat på väldigt länge!
Se alla Big brother avsnitt veckan som kommer eftersom att jag missat alla den här veckan, tydligen har de hänt en del.
Får väl räcka till en början, nu ska ja stänga mina diarré färgade och somna såååå gott!



Jag brände din bild

Är så sjukt less allt, kan de kanske ha att göra med att jag jobbar eftermiddag i veckan. Träffar typ ingen och när jag kommer hem är de så sent att ingen vill göra nå. Kommer hem till en ångestfylld lägenhet som totalt har rasat ihop och orkar absolut inte göra något åt de. Det enda som händer är att tankarna far och flyger överallt om absolut inget vettigt. Är glad över saker som händer omkring mig nu samtidigt som jag är ledsen och arg över saker som redan hänt. Ge mig snälla de där jobbet så jag kommer ifrån denna håla. Orkar ärligt talat inte en sommar här till. NU vill jag också ta tag i mitt liv och göra något roligt och spännande.


Walk the road to nowhere.

Har varit ute och gått lindenäs med Ann idag, var riktigt skönt att få en dagspromenad. Har även haft en telefonintervju idag, lät lovande och håller tummar och tår på att jag får jobbet. Får jag jobbet börjar jag första maj och slutar sista september. Så taggad! Kan redan drömma mig bort, är nog inte så svårt att att göra de när man drömmer om något annat än Malå! Hur bra start på dagen fick jag inte!? Iväg och jobba nu då!


Månda morgon kan vi glömma.

Ska och jobba på en stund men först måste jag hinna med att inhandla lite mat inför kvällen osv osv.
Eftermiddag hela veckan och sedan helg! Ha en bra dag.


Helg från hell.

Inledde helgen i feber, mådde riktigt risigt i slutet på veckan men på fredan sa kroppen stopp. Tog det lilla lugna på fredagen och sov väl ungefär 4/5 har dem två dygnen. Bar iväg till Lycksele på lördag dag och var slö hela dagen och kvällen så det blev en himla lugn kväll överlag. Förutom då att man stöter på människor som verkligen vet hur man ska göra för att få en till att tända till, tänker på en viss nisse som tar betalt för skit drinkar. Sög ute på hotellet men antar att de har att göra med för att man inte var fräsch heller. Idag då, söndag. Har bara hängt med härliga och mysiga människor idag.

Gjorde ju även Medusan idag, kan visa bild senare. Gick då rätt bra men tro mig att jag kallsvettades och blev varm på samma gång efteråt. För fem år sedan var man ju igång med de där med piercingar så då tog man de med en klackspark. Idag kom ja då absolut inte ihåg hur det var men nöjd blev ja iaf. Men hur ska ja klara mig från Snus, cigg, alkohol, pussar, hångel, och oralsex!? haha.


Need that picture of you, it's so magical.

Morrn morrn, mår mycket bättre idag, kan ju ha att göra med att jag sovit så sjukt mycket på dem här två dagarna. Ansiktet är ju däremot rödare än rödast idag och får helt enkelt leva med att jag ser ut som en överkokt krabba. Ska snart fara på systemet och inhandla alkohol inför ikväll, är fortfarande inte riktigt fräsch så jag ska nog inte köpa så mycket. Måste hålla sig lugn. Vi far till Lycksele vid tolv ett så man kanske hinner gå en lill stund på marknaden också. Ne nu måste ja packa väskan.


Have a little faith

Det är kul att sola när man inte gjort det på ett tag och inser att man kanske inte pallar lika mycket som förr.

Nästa gång kanske man inte ska pressa och definitivt inte med skydden för ögonen haha.

Wake me up, im about to give it up.

Har nu bestämt mig till hundra procent vad nästa tatuering blir! Är så grymt taggad, bara att boka tid i helgen då.
Har inte ritat upp den själv men jag har ändrat lite så att den ska bli mer mig.
Kan man bli såhär taggad på en tatuering? Tror inte de.


Kilkelly

En stor inspirations källa, sen är hon ju så grymt jävvla vacker!!


Klicka på bilden för att gå in på hennes blogg!

Så slut ve.

är helt färdig, har hällt i mig energi drycker i massor men än har ja inte fått något i magen. Är inte hungrig och inte sugen på något! Har varit och solat i hopp om att det skulle bli bättre, värme brukar ju göra susen. Men istället fick ja mer huvudvärk. Ska iallafall he mig iväg och se Big brother och ta det lugnt. Behöver verkligen vila för imorgon måste jag bara he mig iväg om de ska bli någon piercing över huvudtaget. Sayonara.


Hur kunde de bli såhär?

Är sjuk, längesen jag var sjuk. Har ingen som helst ork i kroppen, det snurrar i huvudet om aldrig förr, är illamående samt tätt i näsan. Hur kunde de bli såhär? Har det med vår vädret att göra månne? Imorse ringde jag till the boss och sjuk anmälde mig, kändes helt ärligt som att jag skulle dö. Huvudet var typ 30 kilo tungt och dunkade som aldrig förr. somnade om jag vaknade vid fem, tyngden var borta med näsan är lika  jävla tätt och de känns på ett ungefär som att jag suttit och ridit en tjur hela natten, blivit av kastad och slängt mig upp på nytt igen.

Blir att ligga hemma hela kvällen och jag ska inte klaga heller. Är rätt skönt de ibland med. Däremot har jag ett litet dilemma, ska ju och pierca mig på söndag och vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit. Må gudarna vara med mig och tvinga mig inte till att Lotta och Carro ska måsta göra piercingen åt mig! För er som då undrar vad jag ska pierca ska ja göra de i mitten på överläppen, kommer bli awesome! :)

RSS 2.0