Vilka jävla natt.

Sjukt bra natt!? Har stängt av tvn och datorn och satt på dem igen om vart annat inatt. Har inte fått mig en endaste blund. Så nu har jag snart städat klart lägenheten och ska fara och inhandla lite mat. Sen när ögonen behagar blir de en powernap. Ska ut till Setsele och äta middag där ute, sen blir de väl bara att ta det lilla lugna ikväll förhoppningsvis. Får ju min telefon idag!!! (dvs om den behagar att komma, vilket den ska.) Då kanske man kan få hänga med i gänget hos dem som har smartphones. Alla räkningar är också bortgjorda så då behöver man inte bekymmra sig över de.

Lämnade igen dem blåa skorna igår också, en liten del av mitt hjärta trillade av. Men konstig som jag är beställde jag tillbaka dem, fast i en storlek mindre. Sitter dem som ett smäck och är jag helt övertygad om att jag ska ha dem så ska dem få pryda min skohylla!

Ne, bara att he sig iväg och handla!


Mina syskon!

Har varit lite seg på att skriva efter den där listan som jag skulle göra på en månad. Men nu är det iallafall mina syskon kategorin.

Vi börjar med dem som är äldst till yngst.

Maja Gärdström. Hon är nu 16 år bara tanken på att säga att hon är 16 är helt sjukt, håller jag verkligen på att bli så mycket äldre än henne. Vi har växt upp tillsammans och jag kan nog helt öppet och ärligt säga jag har nog inte varit den snällaste  systern till henne. Som barn retade jag mig på allt hon gjorde och själv gjorde jag allt för att göra hennes tillvaro lite sämre. Sprayade permanent svartfärg i hennes ansikte, hon har en liten plupp på ögat som sitter kvar än idag, den skulle jag prompt klippa bort och smeta nagellack på. Sa att den skulle försvinna då men jag visste att den inte skulle de. Jag smetade tigerbalsam under ögonen på henne. Hon hade tappat bort sitt rosa slajm en gång när vi var och badade och övertygade henne att det låg på sjöbotten, hon plockade upp det och insåg att det var bajs. Jag hade ju naturligtvis redan undersökt saken i förväg. Jag var inte nöjd med att få en syster för helt plötsligt var inte alla ögon på mig längre. Men otroligt nog så kommer vi överens idag och jag skulle göra vad som helst för att skydda henne.


"varför maja alltid få som hon vill? Det är orättvist!"

Myra Gärdström är ska fylla 10 i år. När hon kom så var jag faktiskt glad över att få en syster till skillnad från Maja. Myra är ganska lik mig på många vis, bl.a att vi var väldigt rena som barn, hatade att vara smutsig, är ganska kräsna när det kommer till mat. Hon är söt som socker och är väldigt flickaktig ingen får förstöra hennes långa blonda hår, vill bli sminkad fin och älskar att bli ompysslad. Men hon är en liten krigare också, det kan bli krig när hon inte får som hon vill. Hon är också väldigt omtänksam oerhört snäll och en fin människa på alla sätt och vis. Hon är min lilla prinsessa sen hon föddes och kommer alltid att vara det.



Ludvig Carlsson är snart åtta år och är en riktig uppfinningsrik pojke. Han är väldigt rolig och kan bjuda på en hel föreställning. Han har ADHD och ADD och Aspergers men är en riktig trouper. När han gör något gör han det helhjärtat och går det inte som han har tänkt börjar han om tills det blir bra. I mina ögon är han en riktig stjärna. Har alltid tyckt att han har varit sjukt jobbig, lyssnar inte är överallt och ingenstans, men efter att han fick sina diagnoser har man skaffat en helt annan förståelse till Ludvig. Han är riktigt bestämd, man får absolut inte kalla honom för Ludde. - Jag HETER inte LUDDE, jag HETER LUDVIG!!! Bästa och enda lillebrorn.



Agnes Lundmark fyller i år 3 år. Hon är helt klart den mest envisa unge jag har träffat, men de är inte så konstigt om man tittar på vilka gener och fått haha. Hon är Setseles ögonsten i och med att hon är en sladdis och yngst på stället. Bortskämd liten rackare som vet om hon inte får något hemma kan hon alltid traska över till farmor eller farbror och i slut ändan har hon fått de hon ville ha. Hon är så söt så de inte är klokt ibland, och självklart har hon ju ärvt det av hennes enda storasyster. Hon är min lilla ögonsten!




Impuls köp

Har varit en sån impulsköpare idag, beställde hem en telefon idag. Vart som lite övertygad av Hasse att en sony ericsson x8 är en bra telefon. Så det fick bli en sån. Sen har vi ju det här med tradera, köpte ett vägg ord som jag tyckte var fint. Men sen kommer vi till köp som kanske inte var dem bästa bud jag lagt, vet inte ens varför jag la dem. Är ingenting jag skulle köpa för att jag behöver så de var riktigt idiotiskt, nåväl köpte en temperaturkänslig lysande kran med LED-ljus. Ja ni hör ju. Vad fan ska ja ha en sån till, jag la buden för att de var billigt och strax efter ångrade ja mig och höll tummarna att någon annan skulle buda över, icket. Köpte en damskylt också som man ska ha på toadörrn? Hallå, Moa? Idioti när den kan bli som värst.



0-32°C    Grönt sken
33-41°C  Blått sken
42-45°C  Rött sken
46°C och över Rött blinkande sken.

(Hur värt var inte de där köpet?)

Separationsångest.

Har idag lämnat över Sigrid och Sally, intalade mig själv väl och länge att det skulle bli så skönt och skulle inte alls vara ledsamt. FAIL! När jag hörde att Fredrik och Daniel gick ner från trappen och tanken på att mina små bebisar låg i kattburen och att dem skulle få ett nytt hem var lite hjärtskärande. Har ju blivit van att speciellt Sally ska ligga på mitt ansikte varje natt och kurra. Nu är de tyst, inget jamande, inget klösande och inget kurrande. Kommer bli en tuff natt men imorgon kommer det vara bättre. Är ingen kattmänniska och kommer nog aldrig att bli det heller. Dem är i goda händer!



Ojoj, be strong Moa don't let your heart break you down. Buhu!

If you loved me, you would be here with me.

Har en sån konstig dag idag!! Röd vin gör mig knäpp tror jag, haft årets huvudvärk och trott att magen har haft ett litet finger som den har pillat och kittlat i halsen, velat spy men inte gått!
Hade en rätt trevlig kväll igår iallafall dock kanske man inte behövde dricka så fruktansvärt mycket rödvin!
Inte för att det kanske är så trevligt att veta men det händer en hel del med matsmältningens färg när man druckit just röd vin, blev riktigt rädd där ett tag och trodde jag skulle dö. Är väl så att när man är lite bakis och hjärtat slår konstigt och man upptäcker saker som man inte sett förut så tror man att man helt plötsligt är döende, de kallar jag ångest!

Nåväl, ska iväg och se film med Lottis och Dan ikväll! Mys är precis vad jag behöver idag. So long gott folk.


Some chords

Har beställt lite nya smycken! Längtar tills jag får plugga in dem!! 14mm snart, tror inte att jag kommer kunna sluta heller. Love it!





She will never be the one that I adore

Bosatt i Härnösand i veckan. Riktigt mysigt att vara hemma med mor och syster. Jag och syrran ska strax slänga oss i soffan och se på Eclipse som jag ännu inte sett.

Har varit inne i Härnösand idag och shoppat lite, eller jag köpte ett läppstift och en ring. Köpte också en tröja inne på dressman, tyckte den såg så skön ut. Hon som jobbade frågade om de var en alla hjärtansdag present och av bara farten hade jag skaffat pojkvän och hon stod och slog in den i ett paket. Hann aldrig säga att den var till mig själv, nåja bara tanken av att jag hade pojkvän i två minuter gjorde ingenting. Fick åtminstonde känna på alla hjärtansdag känslan!


Lick shot

Ny äte och tar det första glaset rö vin. Nu måste taggen bara komma också. Jag och Ylwa-lii har gjort oss klara nu är ska snart bege oss till Lotta för förkrök. Ha en super kväll!






Nu är stunden kommen.

Ska strax börja med maten så fort Ylwa-lii kommer. Blir mysigt med middag och speciellt med henne. Är ju inte direkt sådär att man träffas så ofta så de är bäst att ta vara på tiden då hon väl är hemma!


Gipsy moves!

Senaste fyndet på tradera!



Älska TRADERA!

I´m shu shu shakin.

Har hängt med Pertan idag, varit och inhandlat morgondagens alkohol. Jag har även varit och införskaffat mig nya skoterglas ögon!
Ska iväg nu och färga håret med Carro barro och Annsan. Är så taggad inför morgondagen att det är sinnes.

Nej bara att he sig iväg, ha en bra dag!




Har blivit kär!

Ylwa-lii har varit här och hälsat på idag, har givit bort ett par skor som jag vet att jag aldrig kommer att använda. Hon blev glad vilket glädjer mig med. Men jag blev av men ett par skor, vilket innebär att jag får köpa ett par nya helt enkelt! Föll pladask när jag såg dem. Var så exhalterad hemma hos Ann att jag nästan sprang hem för att få beställa dem innan dem skulle ta slut! SMASHING! Har redan fått upp bilder i huvudet hur ska jag kunna matcha dem. Men med dem nya Skinn brallorna lär de bli awesome. Flyger på moln just nu, måste landa och få upp värmen från kylan därute i sängen. Godnatt!


freeze!!

Fucking freezing cold outside now! Höll på att frysa ihjäl när jag gick hem från Ann nyss. Det är är inte Malå Västerbotten Sverige. Det här är sydpolen dödens öga!


Vet inte om man ser på bilden men min musche är också vit!

Det här hade jag på mig idag.

Vad fan är de för någon fråga? Hur intressant är det egentligen att veta vad jag hade på mig för kläder? Är inte direkt någon fashionista. Men fine!



Ylletröja alá Gina Tricot
Linne alá Cubus
Byxor alá Emelie
Strumpor alá H&M
Ringar alá Style By Tyra



Lovely day.




Kan fortfarande inte släppa att vilken helt fantastisk dag jag har haft! har verkligen haft en super mysig dag från morgon till kväll.




Ull kappan/jackan som jag fick för 99kr.



Ett fint halsband för bara 30 kronor.


Bara en random väska. Har så otroligt ont om väskor. Dem jag äger är inga simpla, nu snackar vi döskallar/marilyn monroe.


Jaja var kanske inte så intressant att veta vad jag köpt, men jag är ändå riktigt nöjd med köpen. NU kallar älsklingen på mig. (kudden) Natti

Kärlekens tunga.

Har varit i Skellefteå med Ann och Carro, dem har gått lös på stan, Ann iaf. Jag köpte däremot inte så mycket, hittade helt enkelt ingenting. Fyndade dock en jacka, och man kan helt klart säga att det var ett fynd, kostade frånbörjan 800 men fick den för 100!? fynd eller vad?

Ska fara till Mickan som nu äntligen fått hem alla zumba serier. Nu kan vi snacka att jag ska bränna kalorier!!


Hockey moms

Har varit med Ylwa-lii idag, vi var och såg små pojkarna spela hockey match. Det är alltid så roligt när man är på ungdomsmatcher, mammorna är alltid exhalterade och skriker och tjoar och hejar. Man hör några hejarklacker som försökar få igång spelarna.


Imorrn blir det Skellefteå med Ann och Carro, mys. Måste köpa trind, de är tydligen skit bra för naglarna. Jag som har så mjuka naglar kan ju aldrig få långa naglar. Så nu jäklar ska det bli långa och starka!!

Nej bäst att sova, natti


Min tro.

Jag är döpt till kristen, men kan inte påstå att jag lever upp till den kristna tron. Jag är en Ateist. Tror inte på något som är övermänskligt. Jag tror inte på ödet, slumpen, gud, allah, koranen, you name it. Skulle jag tro på något skulle de väl vara att de finns liv efter döden. Att man blir en ny människa eller något i den stilen.
Jag tror även att jag kommer att dö innan jag har fyllt 30. Har aldrig varit med om någon olycka och tror därför att när jag väl hamnar i en olycka att det kommer smälla på ordentligt. Fast har jag tur och lever tills jag är 100 och inte en enda skråma på kroppen. Time will tell.


Just nu tror jag på lycka, kärlek, hopp, vänskap och familjen.


Varje gång är som den första gång vi sågs.

Ut på byn och göra lite ärenden, sen måste jag städa lägenheten, känns hemskt att bo i ett rått hål.


Inspiration




Any means necessary

Varit ute och prommat med Emsan, det var mucho härligt!
Nu ska jag bara vänta tills Mickan har ätit och städat så blir det lite zumba.

Har även fyndat lite på tradera, hittar alltid något där som är utav intresse. Och man får vissa saker jätte billigt! +++++ plus får den sidan. Senast idag hittade jag en blus som jag fick för 50 kronor. Skit bra jue.




Ett ögonblick.

Ett ganska starkt ögonblick som fortfarande kan tränga på ibland är för ungefär fyra år sedan.
Var tillsammans med en kille som heter Fredrik, vi hade varit ute och roat oss. När vi kom hem la jag mig i sängen för att hela huvudet snurrade, ni vet som när de känns som att hela jorden snurrar så fort man stänger igen ögonen. Iallafall så spydde Fredrik på mina kläder och jag blev jätte sur och vi började tjafsa. Han var riktigt full och slog handen genom vardagsrums dörren, (glaset i dem dörrarna är rätt tjocka) han sprang omkring i lägenhet med armen rakt upp i luften och jag fattade inte vad han gjorde för något, tills han small av på golvet. Blev en större och större blodpöl brevid honom och blodet pulserade ut som en stråle ut armen. Fick ingen som helst kontakt med honom så jag ringde ambulansen och hann höll på att förblöda. Ambulansen kom och han fick plocka ut alla glasbitar som var i handen, hade även kapat fyra senor i handen.

Det är nog en ögonblick jag aldrig kommer att glömma, nära döden upplevelse för mig. Idag är hans hand hel men den kan aldrig bli lika bra som den var.



Fredrik och Jag för fyra år sedan. Oj vad tiden går.


Har inga minnen från igår, eller hur jag tog mig hem.

Ska gå till Dungers snart och fika med Emelie. Te för min del. Och jag vann över mig själv också, klev upp elva idag. det är sent men bättre än tre iaf! Är inte bakis idag, känner mig riktigt bra. Så ingen magsjuka här inte! Peppar peppar.



Blackout.


Ellos.se

Who's that girl!

Känns som att jag är bakis idag, mår dåligt och har ingen energi i kroppen. Och jag som inte ens har druckit.

Har varit hos Ann och skulle se I rymden finns inga känslor, eat pray love. Blev ingen av dem, blev big bang theory istället. Måste knoppa nu så att jag tar mig upp imorgon, ska tävla mot mig själv i att kliva upp när väckarn ringer!


tell me lies, sweet little lies.



Söndag, Finally!

Fattar inte vad de är för fel på min dygnrytm, sover otroligt mycket. Måste göra något åt saken till veckan.
Hur som helst ska jag försöka dra mig iväg och spela innebandy ikväll. Har ju varken blivit nå zumba eller någon annan slags träning i helgen, så innebandy är nog de enda rätta.

Någon som har något förslag på vad man ska göra ikväll då?


Lika an addiction

Melodifestivalen ikväll! Bör nog bege mig nu om jag har tänkt se de.

Ha en lugn lördag kväll.


I got on my phone and called my girlfriends!


Don't let me show you how weak you are.

En vecka och tre dagar har gått sen jag började med Cambridge, sex kilo borta. Och ska man räkna för tre veckor bort så är åtta kilo borta!

Öron smyckena har kommit idag också, ska bli spännande att se hur det kommer att se ut. tror de blir awesome!
Mickans zumba har också kommit idag, ska bli roligt det med att se hur dem andra "dans numren" ser ut!

Och inte att förglömma! FREEDAG!


Feed me!

Vart jag än ser, vad jag än hör, hör jag bara mat! Skulle lätt kunna kränga i mig onyttig fet god mat, måste ta mig en dusch och fundera på om de verkligen är värt de.

Jävla lakan!

Visst är de väl ändå förbannat att mitt lakan har krympt i tvätten! Är ett "dra på lakan", och nu står kanterna på madrassen upp som nå spets öron. Dagens i lands problem?

Och visst är de väl förjävligt att alla ska gå och bli magsjuka? Jag som tur är har klarat mig än så länge, peppar peppar. Men jag har nog inte haft magsjuka sen jag gick i lågstadiet. Så jag kan inte riktigt relatera till dem som har magsjuka, men jag lider med dem ändå! Krya på er.

Just slängt i en tvätt och ska slänga i mig en shake också. Sen är det innebandy som står på agendan!

Hey Ho, Lets go!

törntrosa

Fick hem mitt löshår som jag budade hem från tradera, fick det för 130 kronor. Det var ett riktigt kap.
Nu måste bara Ann hjälpa mig att klippa till det osv. Alltid roligt att ha långt hår ibland :)


Don't let me bring you back from the stars.

Har sett get him to the greek ikväll med Ann! Var faktiskt en riktigt rolig film, lite sjuk humor (när den är som bäst).
Imorrn morron promme med Ann, hoppas bara att jag tar mig upp också! Bäst sova nu då!

Förresten, Malå förlorade med 6-2? Minns inte riktigt, matchen sög ändå.

Simba step!

Just varit och dansat zumba med Mickan, blir fortfarande lika äcklad om inte mer av mexikanen som hella tiden ska flörta och säga "good jobf" betoning på F:et.

Snart iväg på Ishallen, Malå mot Ajaur. Syyynd bara att jag inte får äta hockey burgarna som jag jämt gör i period pausen, helt klart dem godaste burgarna. Skippar alltid middan för att jag ska få i mig en. Nåja får bli loka istället.


Mysig prommis senare

Har varit ute och gått en promenad med Hera idag. Lotta ligger i magsjuka så då stal jag Hera för en promenad, är så tråkigt att vara ute och gå själv. Hera var jätte snäll och mysig med hennes dreggel som slafsade överallt. Gick över isvägen, jätte bra väg att gå faktiskt!



Fina Hera!


Cinnamon sweets.

Andra veckan med cambridge, har kommit på att man kan hälla i lite kanel i vanilj smaken! Super gott blir det då faktiskt. Kan vara en bra ide att slänga i sig en nu på en gång, ska iväg och gratta BO het ja som fyller 30 idag! lär ju bjudas på bullar och annat gott som man motsträvigt måste neka till!


Cat crap

Ibland kan jag inte annat än att skratta åt katterna ibland. Dem har en otrolig förmåga att klättra upp på garderoben, och sedan inte kunna ta sig ner. Och hittar dem väl en lösning som att hoppa ner på sängen som en landningskudde så står dem länge och väl och tvekar först.

"ska jag? vad händer? hur långt är det ner? Kan inte Moa komma och ta emot oss?"

Nej för det kan jag inte, lever efter tanken att har man varit så idiotisk att man gör de valet man gör, då får man leva med det också.


Min bästa vän.

Tycker inte om att sätta kategori på mina vänner. Däremot har jag en del FINA vänner som jag bryr mig oerhört mycket om, vänner jag kan dela alla mina hemligheter med, vänner jag kan lita på.

Lotta är min storasyster jag aldrig fick, lärde känna henne för fem år sen. Vet att hon alltid kommer vara mig nära.



Mickan, vi är så grymt olika på alla plan. Men hon är en inspiration och den jag kan öppna mig helt för.



Empan, ytterligare en vän som är smart, rolig och som jag kan lita på fullt ut.


Ann, en nyfunnen fin vän som jag snabbt fattade tycke för.




Till sist vill jag bara tillägga att jag älskar min otroligt snygga brudar, som gör just mig att må bra, bättre bäst!





RSS 2.0