Högre mark!

Hade en toppen toppen kväll med Mami igår! Bjöd på middag och hon fixade efterätten :)
Måste ha flera såna kvällar som igår, bara mamma och dotter kvällar. Man hinner verkligen prata om allt i hela världen och få nostalgismällar i ansiktet när man hör låtar som drar en tillbaka då man var yngre!!

Fem toast av fem (Y)


Damn!

Har suktat efter en kebabtallrik sen fyra dagar tillbaka, och nu idag köpte jag en kebabtallrik. Kände hur de vattnades i munnen på mig hela vägen hem. Men när jag öppar kartongen sen de ut som att någon har skitit i min låda. De var inte kebab utan mer en sörja av rester från kebab. FY fan vad besviken och arg jag blev. Spenderade inte mina 80 kr väl om vi säger så. Hell no.

Fångarna på fortet.

Kan inte direkt säga att jag tycker att de är så himla bra som jag förut mindes att de var. Förut var de ju hur bra som helst. Men nu!? Nej nu känns bara som en blaskigt tidsfördriv. Jag längtar till Paradise hotel, hur kul är de inte med intriger, folk som skämmer ut sig och dem som ligger i tv! Awesome.


Last song for you.

Kan tycka att de är rätt pinsamt när människor kommer fram och är stora i munnen för någon annans räkning, i mina ögon sjunker den personen som känner att den måste säga något för att dem tror att dem måste säga de för att vara en bra vän. Jag skickar inte andra människor till den person som jag har problem med, och jag skulle inte vilja att mina vänner gick fram till den personen för att berätta hur dålig den människan är heller.
Har jag problem med någon får jag väl säga de själv. Good luck chuck! You are not gonna get to me :)


Livräddaren!

Förbannade sjuka! Började meningen med att skriva skit sjuka, men kom på att de är ju en helt annan sak. Hade kunnat bli ett missförstånd där.
Är iaf fortfarande sjuk och jag känner jag att jag snart ger upp hoppet! Varken antibiotikan eller Mollipecten hjälper mig inte särskilt bra. Bara hålla humöret uppe så kanske den ger med sig tillslut.

Nå vad hände i helgen då? Jo fadern fyller ju 40år idag, så de var 40års fest för honom i Lördags :) Var riktigt kul.
Började på Lappstan där farsan skulle ställa upp med att tävla, i rosa trikåer och lite allmänt utsmyckad, (måste säga att jag var väldigt stolt över att vara dotter till min otroligt fagra far). Och sedan middag i Setsele där de var kyckling wook. Hade jätte trevligt!




Nu ska ja göra mig i ordning och seize the day!


So last year!







Mollipect och Doxyferm!

Har nu börjar min sjuk kur! Äter halstabletter i mängder sväljer i princip chips hela för att dem ska klia till de där kittlet jag har i halsen. Och Mollipect!? vad fan e de? de är då inte nå hjälpmedel mot halsen. Än iaf. Däremot såg jag att de var efedrin i det, så man kanske ska svepa hela flaskan och få en kul kväll av de istället. Nej seriöst, får väl vänta ut de och kolla om de händer nått, har jag sån här hosta på lördag blir ju inte 40-års festen nå vidare!

Ska fortsätta ligga i sängen och se värdelösa program hela dagen/kvällen. See you on the other side.

eeeuwwk!

Då ska man upp till sjukan klockan 11 för att ta prover och träffa en läkare! Hoppas man får någon hjälp med denna hosta, går ju snart upp i taket!

Drakbåt

Ska iväg med Lotta på Drakbåts tävlingen i Vindelgransele nu. Får man göra något av den här dagen också!

Var med en gång för säkert fyra fem år sen. tror temat var sport.

You got the love!




Dem här låtarna älskar jag, de ryser i kroppen när jag hör dem. Får helt enkelt en skön känsla i kroppen. Lyssna döm inte. swosch <--- spelningslista

Har jag stirrat på havet precis som tusen gånger förr.

Nu tar jag helg!! har jobbat hela veckan och varit se slut ve att ja knappt orkat ta tag i nått. Lägenheten håller på att spåra igen men de ska jag tag i idag.

Längtar som fan till Nämdö! Kära landställe, kära morfar, kära våningsäng, kära klippor, kära hav med söt/salt vatten och tång. Nästa sommar ska ja fan inte jobba hela sommaren, måste ju göra saker som är roliga också. Jo så får det bli. Är ju helt underbart när man inte behöver bry sig om hur man ser ut, utan bara slappa, bada och äta grillat och dricka öl och sola... ja jag kan nog skriva in mer ett bra tag. Så jävla underbart. Vill hem!

Seglaren.

Har nu jobbat första delen av min delade tur. Så nu har jag duschat och har lagt fram kläderna för ikväll så när jag kommer hem ikväll ska jag dyka in i kläderna kleta på nå smet i ansiktet och sedan bär de av till Talludden! Har blivit som taggad sen dess att jag solen lysa och kände värmen. Nu ska ja se Underworld Evolution. Såg första filmen igår, helt klart en av favoriterna på min film lista. Äsch Godnatt.

Cash rules everything around me



Då börjar man jobba halv tre idag, känner att jag blir så himla besviken på vädret som slår revolt mot just mig.
När jag är ledig är de mulet, när jag jobbar blire 40grader i solen. Men så tänker nog alla när de gäller väder. Men jag hade inte tänkt sitta inne tills ja börjar jobba, utan nu ska ja banne mig ut en liten sväng!
So long.

Why make it painfull?

Ta kål på mig direkt istället. suttit på min röv som förövrigt är avdomnad nu sen jag slutade jobba. Alltså kvart i två!! Vilket jävla liv?

va? sant?


Köpte dessa skor för endast 25 krrrr.... Tyckte ja var ett riktigt bra köp.

Hemma fix är alltid roligt :)







Är väl kanske inte sådär värsta fint, men mysigare blev de iaf :)

Bröd smulor nu?

Är så hungrig, är så sugen på något att de värker i kroppen. Öppnar jag kylen hittar jag.... Soya, ketchup, gammal mjölk, rutten tomat, tomatpure och ett smörpaket som har fått den där mörkgula färgen.. Vem vill komma hem till mig och fylla min kyl, frys och skafferi? Måste väl ta och hämta mina råg rut mackor och knapra i mig. Fuck fuck fuck!




RSS 2.0