Tid för tystnad



Då vare lördag och jag ska knäppa första snart.
Har varit hos Lotta hela dagen och sovit, haha. Ett hett tips, somnade inte med kläderna på under täcket. Man kommer att svettas och brallorna kommer klistra sig runt låret. Ska försöka ta det lite lugnt ikväll, imorrn är de renstädning av lägenheten så den är fin när Therese ska flytta in. Sen blir det middag hos pappa så jag hinner säga hej då till honom innan jag drar till huvudstaden. Tänka sig att det snart är Tisdag, verkligheten håller på att komma ifatt. HJÄLP!

Fridays





Ikväll blire pizzan med Mr. Ulven, kränga några bira och sedan blir det folkparken i Skellefteå.
Ha en bra fredag allesammans.

Betalar kontant i himlen



Kan du inte byta ut ditt liv så byt kanal
Lyckan bytes ut lika lätt som ideal



Somnade den natten i tron på att allt var en del i kärlekshistorien.



Och där gick tiden ut för den här natten. Undrar vad mitt problem är, vad är de som gör att jag inte kan somna? Varannan natt har de varit såhär! Har Legat och lyssnat på Melissa, Eldkvarn, Tracy Chapman och Kula Shaker hela natten. Är rätt mysigt ändå när man ser att det ljusnar och hör fåglarna kvittra. Måste vara så att man "dagdrömmer" alldeles för lite, för när de blir natt poppar alla möjliga tankar och drömmar upp. Det är rätt tillfredställande att lyssna på musik och bara drömma sig bort i några timmar. Ska fortsätta drömma vidare...

Fool that I am


(Klicka)

I am the day I am the sun in your garden

Maybe i light the way to your heart
Like a song playing after evening
everyone knows the fool that I am

Baby there's no other superstar



Ska försöka ta vara på dem här sista dagarna med mina flickor. De är det enda som jag kommer att sakna när vi satt oss på tåget ner. Känns som att man tar studenten och är glad över att slippa skiten vad gäller Malå. Sagt de förr men jag säger det igen, kommer bli en av dem bästa sommrarna. Nästa helg sitter jag och Annsan på en uteservering, jag med en iskall öl och hon med ett glas rosé!!

Mojsa

Krupit ner i sängen och de känns ganska grått, tråkigt, kallt och ensamt. Har ingen tv heller så de går inte att se Grey's och Off the map. Så jag letade fram en gammal film jag ska se istället. Är den tråkig är de bara bra, då kanske man kan somna iaf.


Inte mycket att säga..

Sju dagar kvar och innan helgen ska lägenheten vara kliniskt ren. Ann har hjälpt mig med de värsta... plocka bort alla jävvla små saker som har lust att infinna sig lite överallt. Man har hört Ann ropa lite överallt - ÅH! en socka till! Men nu är som sagt de värsta gjort så de är bara att städa rent kvar!

Sju långa dagar kvar...... må det gå fort!

.....



This niiiiight I stuck it in the wrong hooooole.....

Smells like....



Wanting to be someone else is a waste of the person you are

Wise words from the loving Kurt Cobain

It beats for you, it bleeds for you.

Tror att jag tog igen all sömn jag hade missat i måndagsnatten. För att igår när jag räknar räcker inte fingrarna till, sov hela 15 timmar. Nu börjar jag vara i mitt esse igen, det vill säga om jag sover så länge igen denna natt. Har kli i kroppen men absolut ingen energi till att göra mig av med de. Att ligga i min underbara säng och lyssna på musiken jag älskar duger gott och väl.

Tror inte att jag är ensam om att känna att man drömmer sig bort och tänker "om jag ändå fick ha de så" eller "den här vill ja ha på min begravning" eller "den här förknippar jag med". Har en speciell låt som jag alltid kommer att tänka på samma person. Jah cure - To your arms of love. Tänker på Tobias som en gång fanns i livet, låten var våran och vi lyssnade på den tillsammans ofta. Dem som "läser" min blogg har nog hört talas om honom förr. Han var min klippa för två år sedan när allt var som värst. Han var där när allt var som värst, muntrade upp mig och lovade att allt som var dåligt nu skulle en dag bli bättre. Kan nog ärligt säga att jag var kär i honom. Var alltid pirrigt att prata med honom och han fick mig att bli varm och sa alltid dem rätta orden. Efter en månads uppehåll hörde han av sig igen och två veckor efter de tog hans sitt liv. Han ringde mig 40 min innan han dog och jag minns de som att de var igår. Var på fest och såg att han ringde, kollade på telefonen men tänkte att jag kunde ringa honom senare. Det blev inget senare. Var en tuff period i början när jag anklagade mig själv för de som hände, var arg för att jag inte bara svarade, hade jag kunnat förhindra detta. Men idag gör jag inte längre de. Är mest glad för att han var en av dem finaste och varmaste människorna jag träffat.

Jag kan dessutom säga att jag inte tillhör dem som säger att de är egoistiskt att ta sitt liv. Nu är jag inte för självmord, men har man en dag bestämt sig för att ta sitt liv finns det ingenting som gör att man kan förhindra de. Och är människan kapabel till att ta sitt liv är dem nog redan nedanför botten för att inte känna mening med livet. Och ingen kan göra någonting, när människan i fråga redan har gjort valet.

Blev då ett sånt långt inlägg! Sorry. Var helt enkelt tvungen att göra en lång historia lite mindre lång. Nej jag är inte deppis och ligger inte i skrivande stund ångest. Är mest glad över alla fantastiska människor jag har träffat som gjort ett intryck på mig! Danke.



Cause when i am down, down and out.
You lift me up off my route.

Kände hungern på min tunga.

När jag hittar något intressant vill jag ha de. Och märker jag att jag inte får de vill jag ha de ännu mer. Blir desperat, tjatar om de och gör konstiga saker som får dem flesta att höja ögonbrynen.  Får jag de tillslut vill jag inte ha de. Knöglar ihop de till en liten förstörd boll, kastar det sedan i soptunnan samvetslöst. Det beteendet har jag oavsett vad de gäller, ting till relationer. Hittar jag däremot något som jag faktiskt gillar tar jag ett steg tillbaka och blir jag påmind om saken igen och märker att de är lätt men inte för lätt vill jag behålla de. Och då är jag evigt trogen!

Några saker som jag är trogen till är.


Favorit skorna som jag kommer att använda varenda fest och tillfälle tills dem själv ger vika.


Dem nya favorit glasögonen!


Min första riktiga äkta vän! Släpper nog aldrig taget helt om denna dam.


Greatest love. Är man ledsen är Bruce bra, är man glad är Bruce bra, är man tom är Bruce bra!

Sen har vi några människor och ting som fått uppleva min sämre sida, där jag gått lös på dem i ilska och desperation. Men de får vi ta en annan gång!

Suffocating under words of sorrow

Dagen började riktigt bra. Klockan kvart över sju var vi i bilen påväg till Umeå! Vakade hela natten så att sätta sig i en bil på tom mage och ingen sömn är inte bra för varken mitt hjärta och tålamod och definitivt inte bra för mina vänner, som var tvunga att höra på mitt gnäll om att stanna bilen för att jag behövde spy (vilket jag aldrig gjorde) eller min stress när Ann virrade omkring på industri området. Efter många om och men skulle de bli dags för shopping!! Entrade Gina och hittade ingenting utan tog ett baslinne i all hast och tänkte inte på att kolla storleken. Upptäckte nu när jag väl var hemma att jag råkat ta en xs. Har inte varit en xs sen jag gick på dagis. Stegade sedan in på Kappahl och hittade ett par skit snygga jeans. Men när jag står i provrummet och skäms redan för att man ser varenda liten deffekt som man har försökt att dölja med smink och diverse, öppnar munnen och skriker - HUR I HELVETE SER DU UT!? Jag är inte fåfäng men kom igen. Provar byxorna, sitter som ett smäck! (lyckas oftast inte fylla ut byxorna med min lilla rumpa). Anyways får jag knappt igen knapparna, och de är dessutom två storlekar större än vad jag brukar ha. Sliter av mig byxorna och bestämde mig för att inte köpa ett enda jävla plagg till och verkligen inte prova kläderna. Stegade in på Mc Donald´s och beställde tre cheeseburgare som jag ikväll ska tröst äta så att de rinner ur mungiporna! DÖD ÅT SHOPPING OCH DERAS JÄVLA PROVHYTTAR!



So fucking long.

We where holding back the flood!



Varit vaken hela natten men va fan gör de om 100 år? Har hur som helst hunnit ta en dusch klätt på mig och gjort mig klar och de är en massa tid över iallafall! Drar till Umeå med favorit brudarna för lite roligheter och shopping!
Have a nice one!

Melonas!



Känner mig helt blank haha. Vet ingenting, känner ingenting, gör ingenting, är ingenting.
Ska slänga i mig en Elk så kanske något av sinnena vaknar till liv! So far so good.


It's been a long time since I had some fun!



Behind de clouds there´s the sun.

Goddag, go morron eller go kväll. Your pick.
Sover så sjukt länge när man inte har något man måste passa, ändring på de.
Fredag idag iallafall, och jag har fan ingen aning om vad man skulle ha gjort. Tror att jag ska fara på systemet och köpa en just in case påse. Sen får man väl se vad som händer under kvällen, no plans.

P.S. Inga mardrömmar inatt...


Kärlek med stort hat!

Ska dela med mig av en dröm som konstant gör sig påmind, har haft denna dröm tre gånger och senast för två dagar sen.

Blir jagad av en "kille", vi kan kalla han Ola. Blir jagad på en satans båt jävel, ni vet paniken man får när det känns som att allt går så sakta och man har bråttom. Hur som haver hoppar jag över båten landar på en ynkligt isflak. Ser att Ola också hoppar men landar i vattnet. Pustar ut och börjar paddla in till stranden med händerna tills ja känner att Ola tar tag i foten. Direkt kryper paniken in och jag skriker och vevar armarna som en dåre. Inne vid strand kanten sliter Ola tag i håret drar mig upp så ja ligger vid vatten kanten och går. Allt blir suddigt och när jag tittar upp står de två barn på stranden. Och där vaknar jag alltid.

Va fan handlar drömmen om? De som gör mig mest rädd är nog barnen som står där på stranden och tittar. Fattar inte vad drömmen vill säga. Fattar heller inte varför samma dröm dyker upp med långa mellanrum? Drömtydare sökes!!

Undrar vad man ska drömma om inatt, hmm..


Can you be my doctor?



Sommar känsla! Nu nu nu vill jag ha Juni månad! Toucha på bilden får ni höra nå bra skit!


Wanna be an alien

Take me take me
Wanna be a victim
Ready for abduction


My fckn life.

Kommer aldrig någonsin att rätta mig för andra.
Le åt livet kanske livet ler tillbaka.




If you really want more.



Har gjort ett ärligt försök till att städa, dammsög hallen och vek ihop lite kläder samt slängde soporna. Luktade som en sopstation här men har fan inte haft orken till att göra något åt de. NU är de iaf gjort.

Har pratat med med mannen som är guldvärd som ska låta oss få hyra lägenheten i sommar. Känns att de håller på att vara nära nu. Fyra veckor kvar och om två flyttar jag in hos Ann! Kommer bli gudsförjävvla härligt att dra tillsammans med henne, kommer att ha den bästa sommaren på evigheter!

Tillbaka till städningen....

Drowning.

drunkna är precis vad jag håller på att göra. Drunkar i mina åtaganden som måste göra i veckan. Oooooooorkar inte ta tag i att packa allt skit i lådor och kläder som ska vikas och tvättas upp!! Skjuter upp de till en annan dag och känner jag mig rätt är det snart sista dagen innan allt ska vara packat och klart. FUCK. Tror ja ska köpa mig en flaska vin imorgon och sätta igång. Brukar gå lättare när man fått i sig lite av den alkoholhaltiga drycken. Går som på räls innan man däckar såklart. Håller tummarna för mig själv inför morgondagen! (Y)


Det står en clown i mina kläder





























Det står en pajas i min spegel, och döljer tårarna i skratt.
Vad än den dåren vill bevisa, så blir hon ständigt missförstådd.


Lilla lady



Jag gillar att du säger vad du tycker.
Men det du säger att du tycker säger inte mycket.

Vill aldrig hindra dig från att resa dig upp.










Har haft super mysiga dagar med min lilla Aggan. Hon har nog ärvt mer gener av mig än vad jag kunde tro. Envisheten är helt obeskrivlig. Men vi har haft så skoj med snögrotts bygge, skidmarathon och annat skoj! Puss på det lilla livet.

Lämna mig ifred!!

Vad är de för fel på människan som vägrar ge sig?
Som sagt var det kul första gången eftersom att jag trodde att det var en skämt. Men nu efter tredje är de fan inte ens lite kul! Orkar inte ens brusa upp. What to do? Att man inte ska våga lämna ett par skor utanför dörren i malå längre. Och varför just mina och inte surgubben nedanför. Han snowjoggers rör ingen, men mina går bra! Slängt in mina jävla skor i lägenheten, men då äre väl någon som gör inbrott för att få tag på dem? Kom igen gör inbrott ska jag stå där med gjutjärns pannan i högsta hugg när du kommer!

Det var bara de jag hade på mitt hjärta. Over and out!

No one can here me scream behind these castle walls.

Är överlycklig och helt till mig över att vi snart drar. Men får samtidigt en feeet klump av ångest som går från botten av magen och upp till halsgropen. Att packa ner allt, vika ihop och dra igen dragkedjan på väskan. En månad kvar. En månad kvar till de bästa som kan hända, till det jag velat göra flera år, till det jag behöver mest. Lämna allt och alla ska bli skönt, inget illa menat. Men de drar ihop sig och måste faktiskt säga att jag är nervös. Kanske jag kommer hem efter en månad, kanske ett år, kanske aldrig. Återstår att se.

Sluta grubbla för i helvete och stäng igen ögonen!!


You are my diamond.



Måste ut! Kan inte längre sitta och stirra in i datorn eller tvn. Auf Wiedersehen!

Benassi

<---- Klick klick

Drop dead BEAUTIFUL!

Städat bort alla flaskor och burkar och vinglas som vägrat gå själv. Har stoppat in nya batterier och taggar för Skellefteå ikväll! Ha en awesome en.


Hang-under



Varför då, varför sa jag de så? Minnen kommer tillbaks men fragmenten är små.
Känner mig blå, kryper ner under täcket. Fan vad jag snackade, fan vad jag läckte.
Alla känslor jag gått o burit på, sagt vad jag tyckt men de är fult ändå.
För nu kommer de fram med en flaska i hand!

Fucka up är mitt andranamn!


Split my personality



I'm disgusted with myself. Can't be trusted. Just lock me up and leave.
All them voices in my head. No more choises, im longing for relief.



Jag är högt över molnen.

Varit och Lunchat med Ann och Danneboy! Nu måste jag ta tag i denna fruktansvärt roliga och fantastiska uppgift som heter städning. Sen blir de nog att bärsa ikväll, så de är bäst att starta.




RSS 2.0