Sommar kom då för fasen...

imorgon blir det katastrof övning... blir ju himla kul tror jag....
lite teater över det hela.. och de fränaste.. vi ska färdas dit med bandvagn.. vet inte hur den ser ut men låter ju fränt...
Fotboll ikvällst, inte kingen med de får duga :) sen varit hos therese sett ugly betty och desperate housewifes :)
snart sex and the city..

jo juste hämtade ut mitt löshår idag... 686 kronor.. inte billigt, inte ens så de matcha min hårfärg med skitsamma.
har ju faktiskt färgat luggen grå också... vissa säger att jag ser ut som en gammkärrning och vissa tyck de ser coolt ut.
självklart tar jag bara emot mig av komplimangerna :)

jaja sex and the city nu.. sen sängen...

En underbar dag slutade tragiskt...

Har varit på anhörig vecka i veckan, jääte skönt att få säga till min mor hur jag har påverats och det har kännts jätte bra...
men då när vi var påväg hem från Piteå regnade det och sol under helt resan den tog tre timmar, körde väldigt sakta hela vägen. när vi kom in i lainejaur låg vi på 45 km/h kanske. kom ett led med motorcyklister på andra filen. jag satt fram, helt plötsligt springer en jätte fin golden retriver ut på vägen från ingenstans. dunk lät de. och jag bara skrek och skrek och kändes som att magen var på väg upp. vi hade kört på den stackars hunden. huvva.. när jag tänker på det får jag bara rysningar i kroppen. och ser framför mig hur allt hände i slowmotion. de var inte vårt fel, det vet jag men de känns ändå förjävligt. Och stackars hundägarna som förlorade en vän och ett husdjur.

Nej nu blir det snart sängen och en önskan om att morgondagen blir bättre.
puss

Vad häänder?

nu är det över, och de var bra för oss båda. klart jag bryr mig och allt. men tappade gnistan. och sen att bli anklagad för saker? och bli kallad för idiot och att man ska fara åt helvette? de tjänar ingen på! är less sånt, är less att bli behandlad på det sättet.

hade annars en grymt rolig kväll igår girls ;)
 

Nu ska jag inta positionerna i tältsängen hos Kelly! natti


Sommar sommar och sol...

Sommar sol men blåst. men de är riktigt härligt ändå att se att solen kikar fram =)

Var nyss inne på Maggis blogg, fan man blir ändå lite avundsjuk då man ser bilderna som ligger framme. det ser så jäkla shysst ut!! läste även att du har lite hemlängtan :S kämpa på så gott de går :)

jaha vad händer idag då?
torsdag, innebandy förhoppningsvis om jag ens orkar. annars blir det väl att avra med kelly när hon har slutat jobba. klockan sex höhö..
 nej nu måste jag jobba på med resterna hojj

Sömnlösa nätter...

Är helt slut i huvudet. var vaken i 42 timmar i sträck igår och det blev inte bättre än så. somnade tillslut igår natt men tog mig inte upp imorse var helt enkelt alldeles för trött.. jag är trött jämt. det kan inte vara tänkt att jag ska må såhär! att jag ska vara gnällig trött och slut i kroppen. helt orkeslös! det är grymt mycket som snurrar i mitt huvud nu...
Vill inte gå skola, vill inte gå omvårdnads programmet. kalla mig knasig och dum i huvudet. men detta är inte vad jag vill med mitt liv! jag har mycket att ge och jag är inte korkad, vill bara inte.

jag vill göra något värdefullt med mitt liv! men går det? tror inte de.
I surrender!

Värdelös!

Jag är tame fan värdelös! försovde mig igen??? när ska jag någonsin är lära mig att kliva upp i tid?
det enda posetiva med att jag försovde mig var väl att jag har en hel dag med att städa upp i lägenheten de ser ju för jävligt ut här...Mats är och jobbar eller vad man kallar de så då slipper jag gnälla på honom hähä.

Saknar Maggi! tänk att du ska vara borta så länge och vi fick inte ens chansen att säga hejdå och lösa alla olösta problem.. :( kollar inte din blogg jämt. tur du verkar trivas där borta iallafall... xoxo


Skola skola skola...

har faktiskt jobbat på riktigt bra idag.. hunnit göra bort några rester, en börda mindre.
men de har även lagts på en börda. fick ett brev idag från polisen. har en böter att betala på 3000 kronor, detta ska vara inlämnat slutet på den här månaden. vart fan ska jag få fram dem 3000 kronorna från? Gud vad jag älskar livet just nu!!! och jag som har tänkt shoppa och grejer hur ska det nu gå utan pengar? får väl bli till att låna!

Såg sverige - tjeckien matchen igår, helt värdelös var den. visst sverige vann vilket iofs var bra men matchen i sig var rätt lame! det enda trevliga på kvällen var att kelly, judith och david komme förbi och såg matchen med oss. mycket snack lite seriöst. men så får det vara ibland.
Kelly har då börjat att tagga som en galning tills om två veckor då vi drar till lycksele på tinituzz eller hur de då stavas. kommer nog bli grymt kul. men mitt stora problem just nu är, vars fan ska ajg få tag på en vit topp ifrån?

ikväll blir de Mats, mys, grillat, vin och sverige matchen =)
xoxo



RSS 2.0